Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Λοβέρδος: «Το προσκλητήριό μας είναι σε όλες και σε όλους ανεξαιρέτως»
[Protagon]: Λοβέρδος: «Το προσκλητήριό μας είναι σε όλες και σε όλους ανεξαιρέτως»

[Protagon]: Λοβέρδος: «Το προσκλητήριό μας είναι σε όλες και σε όλους ανεξαιρέτως»

Το μήνυμα ότι απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο σε όσους υποστηρίζουν το Κίνημα Αλλαγής έστειλε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στα Τρίκαλα.

«Δεν απευθύνομαι στο 6% που μας έδιναν οι δημοσκοπήσεις μέχρι πρόσφατα και το 8% που μας δίνουν τώρα και το 9%. Απευθύνομαι σε 11 εκατ. Ελληνίδες σε 11 εκατ. Έλληνες. Απευθύνομαι στο εθνικό ακροατήριο. Αποφασίσαμε ότι το πρόταγμά μας θα είναι ο υπερδιπλασιαμός των δυνάμεων του κόμματος, πάμε για ένα πολύ μεγάλο κόμμα», είπε σε συνέντευξη Τύπου.

Αυτό σημαίνει, συνέχισε ο κ. Λοβέρδος, ότι «δεν μας ενδιαφέρει τι ψήφισε ο πολίτης το 2019, το 2015 στο δημοψήφισμα, τι ψήφισε το 2012, τι έχει ψηφίσει. Το προσκλητήριό μας είναι σε όλες και σε όλους ανεξαιρέτως, και τους καλούμε να έρθουν στην κάλπη της 5ης Δεκεμβρίου».

Ακόμα, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε πως για τον ίδιο, οι αρχές δεν αλλάζουν ανάλογα με τα έτη.

Η μαζική συμμετοχή είναι μια δημοκρατική αρχή και αξία, είπε, εξηγώντας πως αν έρθουν πάρα πολλοί πολίτες δεν θα νοθέψουν τίποτα, θα απομακρύνουν τους μηχανισμούς των κομμάτων, και αυτό φοβούνται κάποιοι. «Το κόμμα μας, ενώ δεν έχει οργάνωση, έχει μηχανισμούς. Τους καταγγέλλω τους μηχανισμούς. Το κόμμα μας πρέπει να αποκτήσει οργάνωση», επισήμανε.

Στη συνέχεια, σε ομιλία του ο κ. Λοβέρδος, μεταξύ άλλων τόνισε: «Το κόμμα μας βρίσκεται στον 21ο αιώνα, δεν είναι ένα κόμμα απολιθωμένο, δεν είναι ένα κόμμα μακριά από την κοινωνία, είναι ένα κόμμα που έκανε πολλά, έπαθε πολλά, και τώρα πρέπει να ξαναγυρίσει στην πρωτοπορία για το καλό της Ελλάδος». Πρόσθεσε δε ότι «το κόμμα μας πρέπει να έχει αρχές, τον πατριωτισμό πάνω από όλα και πρώτα από όλα, την Ελλάδα την αγαπάμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!