Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Λοβέρδος: Πειθαρχικό δίκαιο για όσους υγειονομικούς δεν εμβολιάζονται
[Protagon]: Λοβέρδος: Πειθαρχικό δίκαιο για όσους υγειονομικούς δεν εμβολιάζονται

[Protagon]: Λοβέρδος: Πειθαρχικό δίκαιο για όσους υγειονομικούς δεν εμβολιάζονται

Την πρότασή του για υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων όσοι βρίσκονται στο μέτωπο της μάχης κατά του κορονοϊού επανέλαβε την Τρίτη από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, επικρίνοντας την κυβέρνηση ότι δεν τόλμησε κάτι τέτοιο, όπως και δεν τόλμησε να υπογράψει ρητή συμφωνία για συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στο πλαίσιο της αγόρευσής του επί του νομοσχεδίου με το οποίο κυρώνεται η σύμβαση για τη διανομή του ακινήτου του Ελληνικού, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι «το δικαίωμα του καθενός να αρνείται τον εμβολιασμό είναι δεδομένο, αλλά σταθμιζόμενο και ζυγιζόμενο με το δικαίωμα όλων των άλλων που τον περιβάλλουν και το δημόσιο αγαθό της υγείας, ζυγίζει λιγότερο».

Τόνισε, μάλιστα, ο κ. Λοβέρδος ότι «όποιος ή όποια δεν θέλει να εμβολιαστεί και είναι στο μέτωπο της μάχης κατά του κορονοϊού, πρέπει να αλλάξει χώρο εργασίας ή να μεταφερθεί σε άλλο χώρο του υγειονομικού μας συστήματος ή αν όλα αυτά δεν περπατούν, δεν προχωρούν, να εφαρμοστεί το πειθαρχικό δίκαιο πλην της διατάξεως της απολύσεως».

Τα σχόλια του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος έχει διατελέσει και υπουργός Υγείας, ήρθαν και στη σκιά συμβάντων με συρροές κρουσμάτων σε νοσοκομεία μεταξύ και νοσηλευτών που είχαν αρνηθεί να εμβολιαστούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!