Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Λουκέτο στην εστίαση από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου
[Protagon]: Λουκέτο στην εστίαση από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου

[Protagon]: Λουκέτο στην εστίαση από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου

Την άμεση λήψη μέτρων για να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις τους, ζητά ο κλάδος της εστίασης, μέσω του Πανελληνίου Σωματείου Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΕΔΙ).

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΚΕΔΙ, «ο κλάδος πλήττεται όσο κανείς άλλος στην περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που σχετίζονται με την εστίαση ζητούν την άμεση λήψη μέτρων για να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις τους».

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση το ΠΑΣΚΕΔΙ ζητά από τα καταστήματα θα κατεβάσουν ρολά τους για μία ολόκληρη εβδομάδα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Η ανακοίνωση

«To Δ.Σ. του Πανελληνίου Σωματείου Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΕΔΙ) χαιρετίζει τους χιλιάδες συναδέλφους στον κλάδο της Εστίασης και Διασκέδασης, τους προέδρους και τα μέλη όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων Εστίασης και Διασκέδασης όλης της Χώρας, τους εργαζόμενους, μόνιμους και εποχικούς, τους προμηθευτές, τους καταναλωτές-πελάτες μας, τους Προέδρους και τα μέλη των πρωτοβάθμιων Σωματείων εργαζομένων, προμηθευτών και καταναλωτών όλης της χώρας.

Προσπαθήσαμε πολύ όλο το διάστημα από το ξέσπασμα της πανδημίας και των μέτρων που επιβλήθηκαν να ξεκινήσουμε έναν παραγωγικό διάλογο με την κυβέρνηση, θέτοντας προς συζήτηση οργανωμένες προτάσεις και ένα πλήρως μελετημένο σχέδιο δράσης που θα προστάτευε τον κλάδο, προβλέποντας την καταστροφή που ερχόταν κατά πάνω μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!