Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Protagon]: Λόγω κορονοϊού η Universal διαθέτει το φιλμ «Trolls World Tour» στην οικιακή ψυχαγωγία
[Protagon]: Λόγω κορονοϊού η Universal διαθέτει το φιλμ «Trolls World Tour» στην οικιακή ψυχαγωγία

[Protagon]: Λόγω κορονοϊού η Universal διαθέτει το φιλμ «Trolls World Tour» στην οικιακή ψυχαγωγία

Ισως να μην απασχολεί την Ελλάδα το θέμα τόσο πολύ, αφού η δική μας μεγάλη πηγή συναλλάγματος είναι ο βαλλόμενος από την πανδημία τουρισμός (ενδεικτικώς βλέπε εδώ και εδώ ), για την αμερικανική κινηματογραφική βιομηχανία όμως είναι σημαντικό γεγονός.

Καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες κλείνουν ή μειώνουν τη χωρητικότητα των καθισμάτων τους εξαιτίας του κορονοϊού, η Universal Pictures ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει τις προγραμματισμένες για κυκλοφορία ταινίες της στην οικιακή ψυχαγωγία και μάλιστα την ίδια ημέρα με τις παγκόσμιες πρεμιέρες.

Η αρχή θα γίνει με το φιλμ κινουμένων σχεδίων «Trolls World Tour», το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει ντεμπούτο επί αμερικανικού εδάφους στις 10 Απριλίου.

Επίσης από την Παρασκευή 20 Μαρτίου η εταιρεία θα διαθέσει «κατ’ απαίτησιν» φιλμ που βρίσκονται σε αίθουσες. Πρόκειται για τα «The Hunt», «The Invisible Man» και «Emma». Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες για περίοδο 48 ωρών ενοικίασης με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 19,99 δολαρίων στις ΗΠΑ και περίπου με ανάλογο κόστος στις διεθνείς αγορές.

Η κίνηση θεωρείται στην Αμερική χτύπημα στις κινηματογραφικές αίθουσες οι οποίες δεν θέλουν γρήγορη διάθεση των φιλμ εκτός αιθουσών. Η Universal Pictures αντιτείνει στις επικρίσεις ότι, στην παρούσα συγκυρία, επιθυμεί να προσφέρει επιλογή στους θεατές για τη διασκέδασή τους, καθώς για το κοινό σε πολλές περιοχές του κόσμου η θέαση από το κάθισμα της αίθουσας προβολής δεν είναι πλέον αυτονόητη υπόθεση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!