Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: O Λαφαζάνης γράφει για τα «σκοτεινά παιχνίδια» του Τσίπρα με τη Χρυσή Αυγή
[Protagon]: O Λαφαζάνης γράφει για τα «σκοτεινά παιχνίδια» του Τσίπρα με τη Χρυσή Αυγή

[Protagon]: O Λαφαζάνης γράφει για τα «σκοτεινά παιχνίδια» του Τσίπρα με τη Χρυσή Αυγή

Υπήρχε μια εποχή που ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης πορεύονταν πλάι πλάι, ήταν οι εποχές της πρώτης αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, της Πρώτης Φοράς Αριστερά και βεβαίως της περιβόητης «περήφανης διαπραγμάτευσης». Ηταν η εποχή που ο κ. Τσίπρας όριζε τον κ. Λαφαζάνη υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και που μαζί πάλευαν για να κερδίσει το «Οχι» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015. Επειτα όμως ήρθαν η «kolotoumba» και το 3ο Μνημόνιο και ο κ. Λαφαζάνης έφυγε και έκανε τη Λαϊκή Ενότητα, οι δρόμοι τους χώρισαν. Και τώρα, ο άλλοτε σύντροφος του κ. Τσίπρα τον κατηγορεί για «σκοτεινά παιχνίδια με την Χρυσή Αυγή»!

Αφορμή για τα νέα πυρά του κ. Λαφαζάνη κατά του κ. Τσίπρα ήταν οι αποκαλύψεις του Σταύρου Κοντονή, πρώην υπουργού Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο οποίος εξέθεσε ττις συνέπειες του νέου Ποινικού Κώδικα στις ποινές των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Λαφαζάνης έγραψε άρθρο με τίτλο «Τα σκοτεινά παιχνίδια Τσίπρα με την Χρυσή Αυγή», στο οποίο τονίζει ότι οι δηλώσεις Κοντονή συνιστούν μέγα στίγμα για τη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς παραπέμπουν σε σκοτεινά παιχνίδια και μεθοδεύσεις πολιτικών και εκλογικών σκοπιμοτήτων από μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, «ασχέτως των ωφελειών που μπορεί να προκύψουν για το ναζιστικό μόρφωμα».

Ο κ. Λαφαζάνης αναφέρεται και σε σχετικές δηλώσεις του (πρώην υπουργού Δικαιοσύνης) Νίκου Παρασκευόπουλου λέγοντας ότι ενισχύουν αδιαμφισβήτητα την πειστικότητα των κατηγοριών Κοντονή, «παρά την άνωθεν “καθοδηγούμενη” διόρθωση των δηλώσεών του».

«Δυστυχώς οι μακιαβελικές πολιτικές, οι τακτικίστικες κωλοτούμπες και οι κάτω από το τραπέζι συμφωνίες και διεργασίες, των οποίων βασικός αρχιτέκτοντας είναι ο Αλ.Τσίπρας, αποτέλεσαν για τον μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, όχι περιστασιακές επιλογές αλλά στρατηγική η οποία βυθίστηκε στο DNA του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!