Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Κούλογλου: «Αν μπορούσα θα έφευγα από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ»
[Protagon]: Κούλογλου: «Αν μπορούσα θα έφευγα από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ»

[Protagon]: Κούλογλου: «Αν μπορούσα θα έφευγα από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ»

Εκπληκτος -«έπεσα από τα σύννεφα», είπε χαρακτηριστικά- δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου από το πόθεν έσχες του συναδέλφου του Δημήτρη Παπαδημούλη το οποίο έδειχνε ότι τα διαμερίσματα που είχε αγοράσει είχαν ενοικιαστεί σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Επισήμανε ακόμη ότι αν υπήρχε τρόπος να αποχωρήσει από την ευρωομάδα, αλλά να παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, «θα το εξέταζε σοβαρά».

Σε συνέντευξή του στον ιστότοπο ieidiseis.gr, o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι τα υπόλοιπα μέλη της ευρωομάδας δεν τον υποστήριξαν όταν έκανε τη δήλωση ότι «στην Αριστερά ότι είναι νόμιμο δεν είναι αναγκαστικά και ηθικό». Αυτό, όπως είπε, τον αποξένωσε και για τον λόγο αυτό δεν συνυπογράφει πλέον κάποιες κοινές ανακοινώσεις.

Είπε ακόμη: «Οταν το πόθεν έσχες του Δ. Παπαδημούλη κατέδειξε ότι τα διαμερίσματα που είχε αγοράσει είχαν ενοικιαστεί σε πρόσφυγες και μετανάστες, έπεσα κυριολεκτικά από τα σύννεφα. Δεν έχω προσωπικά μαζί του, ούτε έχω την παραμικρή φιλοδοξία να ηγηθώ της ευρωομάδας και να του πάρω τη θέση.

» Πιστεύω ότι όλη η ιστορία, έτσι όπως εξελίχθηκε, κάνει πρώτα από όλα κακό στον ίδιο και την πολιτική του ιστορία. Αλλά κάνει κακό και στην Αριστερά…

» Οταν λοιπόν ρωτήθηκα σε τηλεοπτική εκπομπή, είπα, όπως πάντα, τη γνώμη μου: Δεν μπορούμε να λέμε απλώς ότι τα πόθεν έσχες των πολιτικών της Δεξιάς ή του κ. Μητσοτάκη έχουν πρόβλημα και να πάμε στη λογική του μη χείρον βέλτιστον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!