Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Κοντοζαμάνης: Ανοίγει την Τετάρτη η πλατφόρμα για τις προσλήψεις επικουρικών στην Υγεία
[Protagon]: Κοντοζαμάνης: Ανοίγει την Τετάρτη η πλατφόρμα για τις προσλήψεις επικουρικών στην Υγεία

[Protagon]: Κοντοζαμάνης: Ανοίγει την Τετάρτη η πλατφόρμα για τις προσλήψεις επικουρικών στην Υγεία

Ανοίγει την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις προσλήψεις επικουρικού προσωπικού σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας σε όλη τη χώρα, λόγω των κενών που δημιουργούνται από την αναστολή εργασίας όσων δεν έχουν εμβολιαστεί. Αυτό ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, καλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους για την πρόσληψή τους στο ΕΣΥ.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κοντοζαμάνης ανέφερε ότι «το μέτρο της υποχρεωτικότητας απευθύνεται σε αυτούς που είναι επιφορτισμένοι με τη φροντίδα των πλέον ευπαθών συμπολιτών μας. Η μεγάλη πλειονότητα των υγειονομικών έχει εμβολιαστεί και φτάνει στο 85%. Θα θέλαμε η υποχρεωτικότητα να μην ήταν ποτέ θέμα συζήτησης στη χώρα μας. Ο νόμος είναι σαφής και θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα μετά την 1η Σεπτεμβρίου. Και προβλέπει αναστολή των καθηκόντων».

Παράλληλα δήλωσε ότι όσοι τεθούν σε αναστολή, και όταν και εφόσον εμβολιαστούν και επιστρέψουν στη θέση τους, είναι πιθανό αυτή να έχει καλυφθεί και να τοποθετηθούν σε άλλη θέση, ανάλογα με τις ανάγκες.

«Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους διοικητές των νοσοκομείων και θα κάνουμε ό,τι απαιτείται. Κάνουμε ύστατη έκκληση να εμβολιαστούν οι υγειονομικοί. Η πλατφόρμα για την πρόσληψη προσωπικού που θα καλύψει τα κενά, θα ανοίξει την 1η Σεπτεμβρίου και για λίγες ημέρες», είπε.

Στη συνέχεια ανέφερε πως το μέτρο λαμβάνει χώρα σε μία στιγμή που η πανδημία δεν έχει τελειώσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!