Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Κολοσσιαία αρκούδα στην Ρωσία έγινε κορυφαίο… μοντέλο
[Protagon]: Κολοσσιαία αρκούδα στην Ρωσία έγινε κορυφαίο… μοντέλο

[Protagon]: Κολοσσιαία αρκούδα στην Ρωσία έγινε κορυφαίο… μοντέλο

Μία καφέ αρκούδα κολοσσιαίων διαστάσεων, που βρέθηκε εγκαταλειμμένη ως μωρό, μεγάλωσε και κατάφερε να γίνει ένα από τα κορυφαία… μοντέλα στην μόνη χώρα που κάτι τέτοιο θα ήταν πιθανό, στην Ρωσία.

Ο Στεπάν, που ζυγίζει 336 κιλά, βρίσκεται στο επίκεντρο μίας νέας φωτογράφισης με παραμυθένιο θέμα. Σε μία πραγματικά εξαιρετική φωτογραφία, κρατάει τα χέρια μίας καλλονής και ποζάρει με χάρη, όσο εκείνη πλησιάζει για να του δώσει ένα φιλί.

Σε μία άλλη λήψη, ο φιλικός αρκούδος δείχνει την τρυφερή του μεριά, όσο τυλίγει τα χέρια του γύρω από ένα άλλο μοντέλο, για μία τρυφερή αγκαλιά.

(Mediadrumimages / Mila Zhdanova)

Η φωτογράφος Μίλα Ζντάνοβα γνώρισε την 28χρονή αρκούδα μέσω των ιδιοκτήτων της, που την πληροφόρησαν πως την βρήκαν εγκαταλειμμένη σε μικρή ηλικία, με αποτέλεσμα να έχει περάσει σχεδόν όλη της τη ζωή περικυκλωμένη από ανθρώπους.

Ετσι, η Ζντάνοβα είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσει τον Στεπάν σε μία σειρά σκηνών, εμπνευσμένων από φανταστικές ιστορίες. Το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα χρειάστηκε μήνες για να ολοκληρωθεί, καθώς η αρκούδα έχει υψηλές απαιτήσεις και μπορεί να δουλεύει μόνο μισή ώρα την ημέρα.

(Mediadrumimages / Mila Zhdanova)

«Ο κόσμος έχει κάποιες στερεοτυπικές ιδέες για την Ρωσία. Νομίζουν ότι ποτέ δεν χαμογελάμε και ότι έχουμε αρκούδες να περπατάνε στους δρόμους. Οντως έχουμε αρκούδες, αλλά στις φωτογραφίες μου θέλω να δείξω ότι χαμογελάμε» είπε στην Sun η ρωσίδα φωτογράφος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!