Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα για τον Ημιμαραθώνιο
[Protagon]: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα για τον Ημιμαραθώνιο

[Protagon]: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα για τον Ημιμαραθώνιο

Στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη θα είναι αφιερωμένος από φέτος ο Ημιμαραθώνιος Αθηνών που διεξάγεται αυτή την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από δύο χρόνια διακοπής λόγω της πανδημίας.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 7.30 το πρωί από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και η διαδρομή θα καταλήξει στη λεωφόρο Αμαλίας, μέχρι τις 11:00.

Από τις 04:00 το πρωί της Κυριακής θα υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας επί της Λ. Αμαλίας (και στις κάθετες αυτής οδούς) από Αθανασίου Διάκου μέχρι Βασιλίσσης Σοφίας.

Από τις 07:00 θα υπάρχει πλήρης απαγόρευση της κυκλοφορίας σε όλον τον δακτύλιο που περικλείει ο Ημιμαραθώνιος δρόμος.

Τμηματικά, θα υπάρξει επάνοδος κυκλοφορίας: από τις 11:00 αναφορικά με τον μεγάλο δακτύλιο, ενώ από τις 12:00 θα δίνεται τμηματικά στην κυκλοφορία ο μικρός δακτύλιος (μετά τις 15:00 η Λ. Αμαλίας).

Το Μετρό αναμένεται να κινείται κανονικά.

Το Τραμ από την έναρξη της κυκλοφορίας του θα έχει τερματικό σταθμό τη στάση «Κασομούλη». Αποκατάσταση των δρομολογίων, με τερματικό σταθμό το «Σύνταγμα», αναμένεται μετά την λήξη του Ημιμαραθωνίου.

Αναμένονται επίσης μεταβολές στα δρομολόγια των λεωφορείων και τρόλεϊ που κινούνται στο κέντρο.

Το Κέντρο Εγγραφών, από το οποίο όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό και το υλικό συμμετοχής τους στον αγώνα, φιλοξενείται στο Σεράφειο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 160 & Πέτρου Ράλλη) και θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό σήμερα Παρασκευή (10/9) και αύριο Σάββατο (11/9) από τις 10.00 έως τις 20.00.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!