Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Κικίλιας και Τσιόδρας ενημερώνουν τα κόμματα για την πορεία της πανδημίας
[Protagon]: Κικίλιας και Τσιόδρας ενημερώνουν τα κόμματα για την πορεία της πανδημίας

[Protagon]: Κικίλιας και Τσιόδρας ενημερώνουν τα κόμματα για την πορεία της πανδημίας

Συναντήσεις με εκπροσώπους όλων των κομμάτων αναμένεται να έχει σήμερα, Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι στο υπουργείο Υγείας ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Στη συνάντηση που θα μετέχει και ο υπεύθυνος για τον κορονοϊό του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας, θα παρουσιαστεί η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, αλλά και οι λεπτομέρειες για την προετοιμασία που γίνεται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

Πρόκειται για μία διαδικασία που είχε ακολουθηθεί και στο πρώτο κύμα της πανδημίας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν σχετίζεται με την πιθανότητα επιβολής νέου lockdown στην Αττική.

Ο υπουργός Υγείας αναμένεται να αναλύσει διεξοδικά όλες τις προετοιμασίες που γίνονται στο ΕΣΥ, καθώς τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν δηλώσει ότι το σύστημα παραμένει ανέτοιμο, παρότι το δεύτερο κύμα του κορονοϊού είναι ήδη εδώ.

Συνεχείς συσκέψεις πραγματοποιούνται εξάλλου τις τελευταίες ημέρες, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την προετοιμασία τόσο των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όσο και των απλών κλινών Covid-19.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!