Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Κεραμέως: 11.700 μόνιμοι διορισμοί στην Εκπαίδευση – Οι πρώτοι μετά από 12 χρόνια
[Protagon]: Κεραμέως: 11.700 μόνιμοι διορισμοί στην Εκπαίδευση – Οι πρώτοι μετά από 12 χρόνια

[Protagon]: Κεραμέως: 11.700 μόνιμοι διορισμοί στην Εκπαίδευση – Οι πρώτοι μετά από 12 χρόνια

Συνολικά 11.700 μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση, μέσα στο καλοκαίρι, ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, κάνοντας πράξη μία από τις θεμελιώδεις δεσμεύσεις της.

Οι πρώτοι μετά από 12 χρόνια διορισμοί θα γίνουν το καλοκαίρι και όπως επισημαίνει η υπουργός Παιδείας, είναι υπερδιπλάσιοι από τους 5.250 της σχετικής δέσμευσης για φέτος.

Σε άριστη συνεργασία με τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών, προχωρούμε στην κάλυψη βασικών αναγκών των σχολείων σε ανθρώπινο δυναμικό, που έως σήμερα καλύπτονταν από αναπληρωτές, ανέφερε η κυρία Κεραμέως, υπενθυμίζοντας παράλληλα τους 4.500 μόνιμους διορισμούς που έγιναν στην Ειδική Αγωγή μέσω ΑΣΕΠ.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση της υπουργού Παιδείας:

Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για την εκπαίδευση της χώρας μας και το σχολείο μας ειδικότερα. Κάνουμε πράξη μία από τις θεμελιώδεις δεσμεύσεις μας, πηγαίνοντας και ένα βήμα πιο πέρα.

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε 11.700 μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών στη γενική εκπαίδευση για φέτος, θα γίνουν όλοι τώρα το καλοκαίρι, οι πρώτοι μετά από 12 χρόνια, και υπερδιπλάσιοι από τους 5.250 για τους οποίους είχαμε δεσμευθεί για φέτος.

Με σεβασμό απέναντι στους εκπαιδευτικούς μας, στους μαθητές μας, στο νέο αναβαθμισμένο σχολείο που αξίζουν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί μας, και σε άριστη συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Οικονομικών, προχωρούμε στην κάλυψη βασικών αναγκών των σχολείων μας σε ανθρώπινο δυναμικό, που ως σήμερα καλύπτονταν από αναπληρωτές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!