Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Καμίνης για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου: Πέτυχαν και οι δύο τον σκοπό τους
[Protagon]: Καμίνης για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου: Πέτυχαν και οι δύο τον σκοπό τους

[Protagon]: Καμίνης για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου: Πέτυχαν και οι δύο τον σκοπό τους

«Μετά από έξι ημέρες κλιμακούμενης έντασης και προκλήσεων εκατέρωθεν, κυβέρνηση και ΚΚΕ συμμετείχαν σήμερα σε ένα θέατρο του παραλόγου, βαθιά προσβλητικό για τη σημασία της ημέρας» ανέφερε σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης.

«Την ημέρα που οφείλαμε να τιμήσουμε τη δημοκρατία και την ελευθερία, επικράτησε και πάλι η αυθαιρεσία και η ασυδοσία από όλες τις πλευρές» συμπλήρωσε ο κ. Καμίνης αναφερόμενος στην παράνομη πορεία του ΚΚΕ που διέλυσε η ΕΛ.ΑΣ. (εδώ ).

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ:

Πέτυχαν και οι δύο τον σκοπό τους. Μετά από έξι ημέρες κλιμακούμενης έντασης και προκλήσεων εκατέρωθεν, κυβέρνηση και ΚΚΕ συμμετείχαν σήμερα σε ένα θέατρο του παραλόγου, βαθιά προσβλητικό για τη σημασία της ημέρας.

Την ημέρα που οφείλαμε να τιμήσουμε τη δημοκρατία και την ελευθερία, επικράτησε και πάλι η αυθαιρεσία και η ασυδοσία από όλες τις πλευρές.

Από που να ξεκινήσει κανείς; Η αστυνομία, αφού αιφνιδιάστηκε το πρωί από την παρουσία του ΚΚΕ έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία, εξάντλησε την αυστηρότητά της σε μεμονωμένους πολίτες που ήθελαν να αφήσουν ένα λουλούδι στην πύλη του Πολυτεχνείου, και επιτήρησε τις σημερινές, απαγορευμένες εκδηλώσεις, εφαρμόζοντας πλημμελώς τα μέτρα προστασίας που η ίδια η πολιτεία έχει επιβάλει. Στη συνέχεια επιτέθηκε επι δικαίων και αδίκων, βουλευτών, φωτορεπόρτερ και διαδηλωτών, γράφοντας άλλη μια ανησυχητική σελίδα στο εκτενές βιβλίο της αστυνομικής βίας στην Ελλάδα.

Να είμαστε ξεκάθαροι: Από τη στιγμή που βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση των συναθροίσεων, το ΚΚΕ και οι υπόλοιπες οργανώσεις που διαδήλωσαν σήμερα, όφειλαν να τη σεβαστούν, αν μη τι άλλο, και για λόγους ισονομίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!