Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: «Με ήθελαν για μπροστινό»: Νέο υπόμνημα Καλογρίτσα με επίθεση κατά Παππά
[Protagon]: «Με ήθελαν για μπροστινό»: Νέο υπόμνημα Καλογρίτσα με επίθεση κατά Παππά

[Protagon]: «Με ήθελαν για μπροστινό»: Νέο υπόμνημα Καλογρίτσα με επίθεση κατά Παππά

Υστερα από ένα καλοκαίρι σχετικής επικοινωνιακής ηρεμίας για τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η υπόθεση του «σκοτεινού» τετραγώνου Χρήστος Καλογρίτσας – Νίκος Παππάς – Λιβανέζοι – τηλεοπτικές άδειες (εδώ ), επανέρχεται τώρα στην επικαιρότητα.

Τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ αργά τη νύχτα της Πέμπτης ότι «τις επόμενες ημέρες» θα κριθεί από την Εισαγγελία η πορεία της υπόθεσης των καταγγελιών του κ. Καλογρίτσα (πρωταγωνιστή στην παρωδία με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016) για την εμπλοκή του πρώην υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και τις πιέσεις του τελευταίου ώστε να δημιουργηθεί μέσα από τη διαδικασία to SYRIZA Channel, ένα κανάλι απολύτως ελεγχόμενο από την τότε κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ως γνωστόν, οι καταγγελίες του κ. Καλογρίτσα αφορούν τον ρόλο του κ. Παππά και το πώς φέρεται να είχε μεριμνήσει ώστε η λιβανέζικη κατασκευαστική CCC, ιδιοκτησίας της οικογένειας Χούρι, να του καλύψει, στα τέλη Αυγούστου του 2016, με τρία εκατ. ευρώ την εγγυητική ώστε να πάρει τηλεοπτική άδεια.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Καλογρίτσας, ιδιοκτήτης της εταιρείας «Τοξότης» κατέθεσε στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από πταισματοδίκη, προσκομίζοντας υπόμνημα στο οποίο επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς του για εμπλοκή του πρώην υπουργού στην υπόθεση της συμμετοχής του στον διαγωνισμό. Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο υπόμνημα θα αξιολογηθούν από την Εισαγγελία η οποία και θα κρίνει αν προκύπτουν ποινικά δεδομένα και σε βάρος ποιων προσώπων και θα πρέπει να είναι επόμενη κίνηση για την υπόθεση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!