Σάββατο, 8 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: Υπουργείο Ανάπτυξης: Σε λειτουργία ξανά τον Μάιο τα Αστέρια Γλυφάδας
[Protagon]: Υπουργείο Ανάπτυξης: Σε λειτουργία ξανά τον Μάιο τα Αστέρια Γλυφάδας

[Protagon]: Υπουργείο Ανάπτυξης: Σε λειτουργία ξανά τον Μάιο τα Αστέρια Γλυφάδας

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση της επένδυσης στα Αστέρια Γλυφάδας που αναμένεται να ανοίξουν τις πύλες τους για το κοινό τον επόμενο μήνα.

To επενδυτικό σχέδιο από την Grivalia Hospitality -υπενθυμίζεται- προβλέπει τη δημιουργία ξενοδοχείου πέντε αστέρων με spa, συνεδριακό κέντρο, αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους εστίασης κτλ.

Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης, για την πορεία μίας σειράς επενδύσεων στη χώρα:

– ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Περάσαμε από τη Βουλή την τελική σύμβαση του Υπουργείου Οικονομικών και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ.

– ΕΑΒ: Προχωρούν κανονικά οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ με μεγάλη ταχύτητα και η Lockheed Martin επαναδραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

– ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: Προχωράει ο διαγωνισμός για την Πολιτεία Καινοτομίας στη ΧΡΩΠΕΙ.

BROWN HOTELS: Προχωράνε όλες οι επενδύσεις των Brown Hotels με μεγάλη ταχύτητα για το καλοκαίρι.

– Τρία νέα έργα ενέκρινε η Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ:

1. Ανέγερση Δικαστικών Μεγάρων Έδεσσας,Σερρών, Κιλκίς και Ανακατασκευή Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και Συντήρηση και Διαχείριση αυτών μέσω ΣΔΙΤ, προϋπολογισμού 120 εκατ. ευρώ.

2. «Ανέγερση Δικαστικών Μεγάρων Ηρακλείου και Χανίων και Ανακατασκευή Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου και Συντήρηση και Διαχείριση Αυτών μέσω ΣΔΙΤ» προϋπολογισμού 121,38 εκατ. ευρώ.

3. «Ανέγερση Δικαστικών Μεγάρων Λαμίας και Βόλου και Ανακατασκευή Δικαστικών Μεγάρων Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Συντήρηση και Διαχείριση Αυτών μέσω ΣΔΙΤ» προϋπολογισμού 68,9 εκατ. ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!