Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον E65 – Καραμανλής: Μεγάλο αναπτυξιακό έργο
[Protagon]: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον E65 – Καραμανλής: Μεγάλο αναπτυξιακό έργο

[Protagon]: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον E65 – Καραμανλής: Μεγάλο αναπτυξιακό έργο

«Καταφέραμε και βάζουμε σήμερα μπρος ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο», τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, ολοκληρώνοντας τη συζήτηση στην ολομέλεια για τις τροποποιήσεις των συμβάσεων κατασκευής του βόρειου τμήματος του Ε-65. Το νομοσχέδιο υπερψηφίσθηκε επί της αρχής από την ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ ενώ το καταψήφισαν το ΚΚΕ, η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ 25.

Ο υπουργός ανέφερε πως «υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνει πολιτική μια κυβέρνηση ως προς τα μεγάλα έργα υποδομών: Ο ένας τρόπος είναι να λέει διαρκώς μεγάλα λόγια… Να εξαγγέλλει έργα χωρίς αντίκρισμα. Να πετάει πυροτεχνήματα χωρίς ουσία, χωρίς συνεννόηση με την Ευρώπη, χωρίς καν χρηματοδότηση. Να μένει κολλημένη στις ιδεολογικές εμμονές της. Να αναθεωρεί ξανά και ξανά τον δικό της νόμο. Να αφήνει μεγάλα έργα μπλοκαρισμένα με σύνθετα προβλήματα. Να προσπαθεί πού και πού και να βολέψει τους εργολάβους της δικής της προτίμησης, μήπως τη βοηθήσουν να φτιάξει κάνα δικό της κανάλι. Κι αν πλησιάζουν εκλογές και δεν έχει έργο χειροπιαστό να δείξει, να πηγαίνει και να εγκαινιάζει μουσαμάδες» όπως έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο άλλος δρόμος, κατά τον κ. Καραμανλή, αυτός της ΝΔ, «μπορεί να είναι μεν λιγότερο θεαματικός, καθώς δεν περιλαμβάνει μεγάλα λόγια, αλλά βάζεις το κεφάλι κάτω, καταστρώνεις το σχέδιό σου και δουλεύει για να το κάνεις πραγματικότητα».

Αυτό είπε ο υπουργός «κάναμε εμείς δύο χρόνια , επιλέξαμε τη δουλειά που φέρνει αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!