Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: Υπερ-υψηλές ταχύτητες Internet. Ποιος ο ρόλος τους για τις επιχειρήσεις
[Protagon]: Υπερ-υψηλές ταχύτητες Internet. Ποιος ο ρόλος τους για τις επιχειρήσεις

[Protagon]: Υπερ-υψηλές ταχύτητες Internet. Ποιος ο ρόλος τους για τις επιχειρήσεις

Στο Βιοχηµανικό Πάρκο Χανίων, στη Σούδα της Κρήτης, εδρεύει µια ελληνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, που εξειδικεύεται στις υπηρεσίες και την ανάπτυξη Μη Επανδρωµένων Συστηµάτων. Κάποια από αυτά, τα γνωρίζεις και ως “drones”. Στους τοµείς που καλύπτει περιλαµβάνονται η επίβλεψη χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων, η συλλογή πληροφοριών, η από αέρος επιτήρηση και αναγνώριση, η παρακολούθηση του περιβάλλοντος, η διαχείριση φυσικών καταστροφών, οι εφαρµογές GIS (συστήµατα γεωγραφικών πληροφοριών), η προστασία κρίσιµων υποδοµών, οι αποστολές έρευνας και διάσωσης, οι εφαρµογές αεροναυτικών στόχων. Πολλά περισσότερα -και, κυρίως, πολύ πιο υψηλής σημασίας- από όσα έχουμε κατά νου ότι μπορούν να κάνουν τα drones.

Η ALTUS LSA (Land=Έδαφος, Sea=θάλασσα, Air=Αέρας) είναι γνωστή στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ως µια σύγχρονη, καινοτόμα και αξιόπιστη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, την οποία εμπιστεύονται διεθνείς οργανισμοί. Τί όμως εξασφαλίζει –μεταξύ άλλων- την αδιάλειπτη επιχειρηματική της δράση και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων που φέρνει;

Σύμμαχος της ALTUS LSA στο έργο της είναι οι υπερυψηλές ταχύτητες Fiber και συγκεκριμένα, το COSMOTE Business Double Play Fiberspeed 200Mbps, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό της εταιρείας. Οι γρήγορες ταχύτητες που προσφέρει εξασφαλίζουν στους ανθρώπους της άμεση πρόσβαση σε συστήµατα, χειριστές και δεδοµένα. Μέσω των υπερ-υψυλών ταχυτήτων μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη ενός μη επανδρωµένου συστήµατος σε πραγµατικό χρόνο, ενώ έχουν πρόσβαση κάθε στιγµή στα αρχεία της εταιρείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!