Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: ΗΠΑ: Σεξιστές-ρατσιστές ενωμένοι κατά της Κάμαλα Χάρις
[Protagon]: ΗΠΑ: Σεξιστές-ρατσιστές ενωμένοι κατά της Κάμαλα Χάρις

[Protagon]: ΗΠΑ: Σεξιστές-ρατσιστές ενωμένοι κατά της Κάμαλα Χάρις

Συκοφαντική εκστρατεία στα ψηφιακά Μέσα έχει εξαπολυθεί εναντίον της υποψήφιας αντιπροέδρου των Δημοκρατικών Κάμαλα Χάρις. Μάλιστα οι οπαδοί της έχουν εντοπίσει, όπως καταγγέλλουν, 11.000 σεξιστικά και ρατσιστικά άρθρα εναντίον της, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της και μέχρι σήμερα!

Η αρχή έγινε με ένα άρθρο στο American Spectator, που τυγχάνει συντηρητικό διαδικτυακό περιοδικό και η υπόθεση συνεχίστηκε με σχόλια της ραδιοφωνικής περσόνας Ρας Λίμπο, ο οποίος τυγχάνει επίσης σκληρό συντηρητικό άτομο.

Δεν πρόκειται, όμως, για τίποτε αξιολογότερο από φτηνό κουτσομπολιό. Οι παραπάνω «κατήγγειλαν» ότι τη δεκαετία του ’90 η Χάρις, που τότε δεν ήταν παντρεμένη, είχε δεσμό με τον πρώην δήμαρχο του Σαν Φρανσίσκο Γουίλι Μπράουν, ο οποίος είχε χωρίσει τη γυναίκα του. Σπουδαία τα λάχανα! Αλλά στην Αμερική τέτοιου είδους λάχανα φαίνεται ότι παίζουν όντως κάποιον σπουδαίο ρόλο στα προεκλογικά μποστάνια.

Ετσι θέριεψαν, λέει, οι επιθέσεις εναντίον μίας πολιτικού την οποία ο ίδιος ο πρόεδρος Τραμπ είχε πρώτος απ’ όλους χαρακτηρίσει ανίκανη, αν και η γυναίκα δεν είναι καμιά τυχαία περίπτωση αφού υπήρξε τόσο επιτυχημένη δικηγόρος όσο και αποτελεσματική γενική εισαγγελέας στην Καλιφόρνια.

Το πολιτικό συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί από την όλη ιστορία είναι ότι στόχος των επιτιθεμένων είναι ο πληθυσμός με κατοχυρωμένο μεν το δικαίωμα της ψήφου αλλά και με δεδομένη την ογκώδη άγνοια περί την πολιτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!