Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: ΗΠΑ: Το χάος του πρώτου debate φέρνει αλλαγές στα επόμενα
[Protagon]: ΗΠΑ: Το χάος του πρώτου debate φέρνει αλλαγές στα επόμενα

[Protagon]: ΗΠΑ: Το χάος του πρώτου debate φέρνει αλλαγές στα επόμενα

Η εικόνα «καφενείου», αν όχι «αρένας», που παρουσίασε η πρώτη τηλεμαχία των δύο υποψηφίων για την αμερικανική προεδρία, ανάγκασε την επιτροπή που είναι επιφορτισμένη με την οργάνωση των ντιμπέιτ να λάβει μέτρα ώστε να «διατηρηθεί η τάξη» στα δύο επόμενα.

«Το ντιμπέιτ χθες το βράδυ κατέστησε σαφές το γεγονός ότι θα πρέπει να προστεθεί ένα επιπλέον πλαίσιο στη μορφή των επόμενων τηλεμαχιών, προκειμένου να διασφαλιστεί μια πιο δομημένη συζήτηση», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ανεξάρτητη επιτροπή.

Μόλις 35 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, που διεξάγονται σε κλίμα έντασης, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζο Μπάιντεν αντάλλαξαν ενώπιον εκατομμυρίων Αμερικανών ύβρεις, χλευασμούς και προσωπικές επιθέσεις, χωρίς ο συντονιστής να μπορεί να τους εμποδίσει να διακόπτουν ο ένας τον λόγο του άλλου. Ειδικά ο Τραμπ, διέκοψε τον αντίπαλό του 73 φορές σε 90 λεπτά!

Η επιτροπή «σκοπεύει να διασφαλίσει ότι τα επιπρόσθετα εργαλεία για να διατηρηθεί η τάξη θα εφαρμοστούν στις επόμενες τηλεμαχίες», που έχουν προγραμματιστεί για τις 15 και 22 Οκτωβρίου. Δεν έδωσε λεπτομέρειες για τις αλλαγές.

Η επιτροπή τόνισε επίσης την ευγνωμοσύνη της στον Κρις Γουάλας, τον δημοσιογράφο του Fox News και συντονιστή της συζήτησης, για τον επαγγελματισμό του και τις ικανότητές του. Παρόλες όμως τις απεγνωσμένες προσπάθειές του, ο Γουάλας δεν μπόρεσε να σταματήσει τις… διακοπές, κυρίως του Τραμπ, στη ροή της τηλεμαχίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!