Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αυτή που πήγε να με σκοτώσει απέδειξε ξανά πόσο δειλή είναι»
[Protagon]: Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αυτή που πήγε να με σκοτώσει απέδειξε ξανά πόσο δειλή είναι»

[Protagon]: Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αυτή που πήγε να με σκοτώσει απέδειξε ξανά πόσο δειλή είναι»

«Για ακόμα μια φορά, αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αναφερόμενη κατά την αποχώρησή της από τα δικαστήρια στην απουσία της κατηγορούμενης, Εφης Κακαράντζουλα, από τη σημερινή πρώτη συνεδρίαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η δίκη διεκόπη για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Νωρίτερα, αποδεχόμενο την πρόταση του εισαγγελέα έδρας, Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη, το δικαστήριο διέκοψε για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Μαστραντωνάκης ζήτησε να διακοπεί η διαδικασία ώστε να γίνει αναδιάταξη της σειράς των μαρτύρων και πριν απ’ όλους να εξεταστεί η ίδια η Ιωάννα που ήταν πέμπτη στον κατάλογο.

«Η υπόθεση αυτή λογικά θα διαρκέσει για να αποδειχθεί η αλήθεια που πρέπει από αυτήν τη διαδικασία να λάμψει. Να προτάξουμε σήμερα τις υπόλοιπες υποθέσεις ώστε το επόμενο διάστημα να μην έχουμε κάτι να μας εμποδίζει και να ασχοληθούμε με αυτήν την υπόθεση», είπε ο εισαγγελικός λειτουργός.

Κατά τη διαδικασία αναγνώστηκαν τα ονόματα και των 34 μαρτύρων κατηγορίας, ενώ η πολιτική αγωγή πρότεινε ακόμη πέντε μάρτυρες, κυρίως επιστήμονες. Η υπεράσπιση ανέφερε ότι σκοπεύει σε μεταγενέστερο στάδιο να προσκομίσει και αυτή τον κατάλογο των μαρτύρων της.

Στη σύνθεση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κληρώθηκαν τέσσερις άνδρες ως λαϊκοί δικαστές και δύο γυναίκες, προκειμένου να παρίστανται στη διαδικασία ως αναπληρωματικοί λαϊκοί δικαστές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!