Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Η Ινταλγκό αναγκάζεται να ξηλώσει τις παρεμβάσεις της στο Παρίσι
[Protagon]: Η Ινταλγκό αναγκάζεται να ξηλώσει τις παρεμβάσεις της στο Παρίσι

[Protagon]: Η Ινταλγκό αναγκάζεται να ξηλώσει τις παρεμβάσεις της στο Παρίσι

Διαφορετικά υλικά; Νέα αισθητική; Λειτουργικότητα; Οποια και αν ήταν η αφορμή για τις παρεμβάσεις της Αν Ινταλγκό στην εικόνα του Παρισιού, αυτές ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Τα προηγούμενα χρόνια η γαλλική πρωτεύουσα είχε γεμίσει με πρωτοβουλίες της δημάρχου: Από φτηνά καθίσματα στον δρόμο, ξύλινα ανθοδοχεία και πλαστικά απαγορευτικά εισόδου. Ολα αυτά θα απομακρυνθούν, όπως και τα κίτρινα πλαστικά κολωνάκια και τα μπλοκ από μπετόν που σηματοδοτούσαν τα 60 χιλιόμετρα διαδρόμων για το ποδήλατο οι οποίοι δημιουργήθηκαν βιαστικά σε κεντρικούς -και ακριβούς- δρόμους του Παρισιού λίγο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Η δημαρχία είχε ακόμη ενθαρρύνει τους πολίτες να καλλιεργήσουν λουλούδια και μικρούς θάμνους και να πρασινίσει ξανά η πόλη.

Ποτέ δεν τα αγάπησαν όλα αυτά οι Παριζιάνοι. Κάποια από τα παρτέρια ήταν εγκαταλειμμένα και είχαν μετατραπεί σε ουρητήρια, ενώ τα στρογγυλά καθιστικά του δρόμου, που οι Παριζιάνοι βάφτισαν «μανιτάρια» είχαν 82% αρνητικές γνώμες σε σχετική έρευνα, γράφουν οι Times .

Εν τω μεταξύ βοούσαν τα social media, αλλά και η αντιπολίτευση στην πόλη, για την εικόνα εγκατάλειψης και βρωμιάς από τις παρεμβάσεις της προερχόμενης από τους Σοσιαλιστές δημάρχου, η οποία διεκδικεί την προεδρία το 2022.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!