Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Ινδία: H νύφη πέθανε στον γάμο και πήρε τη θέση της… η αδελφή της!
[Protagon]: Ινδία: H νύφη πέθανε στον γάμο και πήρε τη θέση της… η αδελφή της!

[Protagon]: Ινδία: H νύφη πέθανε στον γάμο και πήρε τη θέση της… η αδελφή της!

Η ιστορία που μας έρχεται από την Ινδία μοιάζει εκ πρώτης όψεως απίστευτη. Μια νεαρή νύφη έχασε ξαφνικά τη ζωή της στον ίδιο τον γάμο της και η οικογένειά της αποφάσισε άμεσα να την… «αντικαταστήσει» με την αδελφή της, η οποία παντρεύτηκε τον γαμπρό στην ίδια τελετή.

Σύμφωνα με τους Times , η άτυχη κοπέλα, ονόματι Σουρμπί, υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής που λάμβανε χώρα στην πόλη Ετάγουα, της πολιτείας Ούταρ Πραντές, έχοντας προηγουμένως ανταλλάξει στεφάνια και όρκους αγάπης με τον γαμπρό, Μαντζές Κουμέρ. Στο σημείο εκλήθη άμεσα ένας ντόπιος γιατρός, που όμως δεν κατάφερε να σώσει τη νεαρή γυναίκα.

Και κάπου εδώ ξεκίνησαν τα παράξενα: οι οικογένειες της νύφης και του γαμπρού συμφώνησαν να συνεχιστεί ο γάμος, με μία από τις αδελφές της αδικοχαμένης νύφης στη θέση της. Ετσι, ο γαμπρός παντρεύτηκε τελικά τη νεαρή Νίσα και, κατά τη διάρκεια της τελετής, η σορός της γυναίκας, που αρχικά προοριζόταν για σύζυγός του, μεταφέρθηκε σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο, προκειμένου να αποτεφρωθεί μετά το πέρας της διαδικασίας.

Ενας από τους θείους της Σουρμπί, ο Ατζάμ Σινγκ, εξήγησε στην Daily Mail ότι ήταν «μια δύσκολη απόφαση» για την οικογένεια να συνεχιστεί ο γάμος: «Η μία κόρη νεκρή στο ένα δωμάτιο, την ώρα που στόλιζαν την άλλη κόρη για τον γάμο στο διπλανό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!