Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Οικονόμου: Ο Τσίπρας είναι ένας φοβισμένος πολιτικός αρχηγός που εμπορεύεται φόβο
[Protagon]: Οικονόμου: Ο Τσίπρας είναι ένας φοβισμένος πολιτικός αρχηγός που εμπορεύεται φόβο

[Protagon]: Οικονόμου: Ο Τσίπρας είναι ένας φοβισμένος πολιτικός αρχηγός που εμπορεύεται φόβο

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου προκάλεσαν τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοδεία του στη Θράκη, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να αντιμετωπίσει την ακρίβεια «με ψέματα και κοροϊδίες» καθώς και για «εγκληματική επιπολαιότητα» στη διαχείριση της πανδημίας.

Ο κ. Οικονόμου περιέγραψε τον κ. Τσίπρα ως έναν πολιτικό αρχηγό που εμπορεύεται φόβο και καταστροφολογία, ενώ περιέγραψε τα όσα έχει κάνει ήδη η κυβέρνηση για να στηρίξει τον αγροτικό κόσμο, στη Θράκη και όχι μόνο.

«Ο κ. Τσίπρας είναι ένας φοβισμένος πολιτικός αρχηγός, που περιοδεύει ανά την Ελλάδα εμπορευόμενος φόβο και καταστροφολογία», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για να συνεχίσει:

«Οι αγρότες ξέρουν ότι, μόνο το τελευταίο διάστημα, η κυβέρνησή μας μείωσε τον ΦΠΑ των ζωοτροφών στο 6%, επιστρέφει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης για το αγροτικό πετρέλαιο για νέους αγρότες και για όσους συμμετέχουν σε συνεταιριστικά και συνεργατικά σχήματα, τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα απολαμβάνουν υψηλές τιμές. Ταυτόχρονα στηρίζουμε επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά από τις ανατιμήσεις στην ενέργεια (έως σήμερα 620 εκ. ευρώ). Επίσης, δημιουργήσαμε ήδη 170.000 περισσότερες θέσεις εργασίας σε σχέση με το 2019 και αυξάνουμε για δεύτερη φορά τον κατώτατο μισθό μέσα στο 2022.

»Σήμερα», συνέχισε ο ίδιος, «η ΕΕ ανακοίνωσε επισήμως πρωτοφανείς ρυθμούς ανάπτυξης για την Ελλάδα, από φέτος έως και το 2023.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!