Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: NN Hellas: «Ακόμη υψηλότερες κορυφές»
[Protagon]: NN Hellas: «Ακόμη υψηλότερες κορυφές»

[Protagon]: NN Hellas: «Ακόμη υψηλότερες κορυφές»

«Στόχος μας οι ακόμη ψηλότερες κορυφές» ήταν το μήνυμα του συνεδρίου του δικτύου πωλήσεων της ασφαλιστικής εταιρείας NN Hellas, που έγινε και φέτος διαδικτυακά. Μόλις μία ημέρα νωρίτερα, η NN Hellas είχε φροντίσει να ενισχύσει αυτό το μήνυμα στην πράξη, ανακοινώνοντας την εξαγορά της MetLife Ελλάδας και Πολωνίας, κίνηση που τη φέρνει πρώτη ασφαλιστική ζωής με μερίδιο 18% στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς και 31% στον κλάδο ζωής.

Η συγκυρία, λοιπόν, ήταν ιδανική για να αναπτύξουν οι άνθρωποι της εταιρείας τους νέους στόχους, πολύ περισσότερο που είχαν «μπροστά» τους δύο ανθρώπους που, αν μη τι άλλο, γνωρίζουν από κορυφές. Η Χριστίνα Φλαμπούρη, πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να κατακτήσει τις επτά ψηλότερες κορυφές όλων των ηπείρων, και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που ανήκει πια και Hall of Fame της FIΒA, ήταν επίτιμοι καλεσμένοι της NN Hellas και μέσα από τη δική τους πείρα μίλησαν στους συμμετέχοντες για τη σημασία του να μπορεί κανείς να θέτει σταθερά τον πήχη ολοένα και πιο ψηλά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η εταιρία βράβευσε το Δίκτυό της για τις επιτυχίες του το προηγούμενο έτος, το οποίο έκλεισε με εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα (τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν στα €15,6 εκατ, πάνω από 50% σε σύγκριση με το 2019).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!