Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Γιατρός στο Ασκληπιείο έκανε εικονικούς εμβολιασμούς σε αρνητές για να πάρουν πιστοποιητικό!
[Protagon]: Γιατρός στο Ασκληπιείο έκανε εικονικούς εμβολιασμούς σε αρνητές για να πάρουν πιστοποιητικό!

[Protagon]: Γιατρός στο Ασκληπιείο έκανε εικονικούς εμβολιασμούς σε αρνητές για να πάρουν πιστοποιητικό!

Δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, σχηματίστηκε σε βάρος γιατρού στο Ασκληπιείο της Βούλας, ο οποίος «πιάστηκε στα πράσα» να κάνει εικονικούς εμβολιασμούς σε -προφανώς- αρνητές των εμβολίων, προκειμένου να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία ο γιατρός, ορθοπεδικός στην ειδικότητα, μετέβη στο Ασκληπιείο μαζί με πέντε ακόμη άτομα, τα οποία όπως ισχυρίστηκε, ήταν φίλοι του και ήθελαν να εμβολιαστούν αλλά φοβούνταν. Γι’ αυτό και τους συνόδεψε προκειμένου να τους εμβολιάσει ο ίδιος.

Κατά τη διαδικασία του εμβολιασμού, όμως, νοσηλεύτρια αντιλήφθηκε τον γιατρό να πετάει το φιαλίδιο με το εμβόλιο στα σκουπίδια και στη συνέχεια να κάνει ότι εμβολιάζει τον πολίτη.

Η νοσηλεύτρια κατήγγειλε αμέσως την απάτη που επιχείρησε ο γιατρός, προκλήθηκε αναστάτωση στο εμβολιαστικό κέντρο, με τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου να εξαφανίζεται πάνω στην αναταραχή παίρνοντας μαζί του άλλες τέσσερις δόσεις του εμβολίου της Pfizer.

H νοσοκόμα ειδοποίησε στη συνέχεια τη διοίκηση του Aσκληπιείου, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία, η οποία με τη σειρά της προχώρησε στον σχηματισμό της δικογραφίας που απεστάλη στον εισαγγελέα, καθώς ο γιατρός δεν βρέθηκε για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, είχαν προγραμματιστεί ακόμη τέσσερα ραντεβού για εμβολιασμό και εικάζεται ότι ο γιατρός είχε σχεδιάσει τους εικονικούς εμβολιασμούς, με αρνητές του εμβολίου, προκειμένου να χορηγηθούν στα άτομα αυτά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!