Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Γιάννος Παπαντωνίου: Με προφυλάκισαν βάσει του δόγματος Πολάκη
[Protagon]: Γιάννος Παπαντωνίου: Με προφυλάκισαν βάσει του δόγματος Πολάκη

[Protagon]: Γιάννος Παπαντωνίου: Με προφυλάκισαν βάσει του δόγματος Πολάκη

Βρέθηκα στη φυλακή, όχι μόνο χωρίς δίκη, αλλά χωρίς καν παραπομπή σε δίκη, τονίζει σε συνέντευξή του στην Αthens Voice ο αποφυλακισθείς πια πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννος Παπαντωνίου, σημειώνοντας τη χρονική συγκυρία κατά την οποία αποφασίστηκε η προφυλάκισή του. Εννέα ημέρες -όπως υποστηρίζει- μετά την παρουσίαση του λεγόμενου «δόγματος Πολάκη» (εδώ ) στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Διαβάστε για το θέμα: «Θα πάρουμε τις εκλογές αν κάποιοι πάνε φυλακή»

Κάνοντας λόγο για θλιβερή και μοναδική στη Μεταπολίτευση χειραγώγηση της Δικαιοσύνης επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο Γιάννος Παπαντωνίου κατηγόρησε τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα ως συντονιστή των διώξεων εναντίον του, με μεθόδους που εφαρμόζουν αυταρχικοί ηγέτες, όπως ο Πούτιν και ο Ερντογάν, εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων.

«Ο Τσίπρας και η ομάδα του βάδιζαν στα χνάρια του Τσάβες, του Πούτιν και του Ερντογάν. Αν ο Τσίπρας κέρδιζε και επόμενη θητεία, τώρα θα συζητούσαμε τα σχέδια του για το …2030, όπως συμβαίνει στην σημερινή Ρωσία με τον ισόβιο Πουτιν», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξή του ο κ .Παπαντωνίου στρέφει στη συνέχεια τα «πυρά» του στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου τον οποίο και κατηγορεί -με αφορμή τη διαγραφή του- για πολιτική εκκαθαρίσεων στο κόμμα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!