Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: Ο Γιάννης Πετούλης νέος διευθύνων σύμβουλος της Europ Assistance
[Protagon]: Ο Γιάννης Πετούλης νέος διευθύνων σύμβουλος της Europ Assistance

[Protagon]: Ο Γιάννης Πετούλης νέος διευθύνων σύμβουλος της Europ Assistance

Τον διορισμό του Γιάννη Πετούλη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας ανακοίνωσε η Europ Assistance Greece, θυγατρική της Europ Assistance με έδρα τη Γαλλία, η οποία είναι ηγέτιδα εταιρεία στους τομείς της Παροχής Βοήθειας και των Ασφαλιστικών Υπηρεσιών.

Ο Γιάννης Πετούλης είναι ένα στέλεχος με μακρά επαγγελματική εμπειρία σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις μεγάλων οργανισμών στην Ελλάδα, με διορατικότητα και βαθιά γνώση της αγοράς και των αναγκών της.

Η τοποθέτησή του στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου πραγματοποιήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Europ Assistance στοχεύοντας, μέσα από τις ικανότητές του, στην υλοποίηση μιας στρατηγικής εξωστρέφειας και στην περαιτέρω διεύρυνση της παρουσίας της εταιρείας στην Ελλάδα.

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Europ Assistance Γιάννης Πετούλης σχολίασε σχετικά: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή για την επιλογή μου σε αυτή τη θέση που αποτελεί εξαιρετική πρόκληση για την περαιτέρω ανάδειξη των δυνατοτήτων της Europ Assistance στην Ελλάδα. Ο κόσμος μας αλλάζει ραγδαία και ως αποτέλεσμα θεωρώ άμεση προτεραιότητά μου την ενσωμάτωση στην εταιρική κουλτούρα της δύναμης της τεχνολογίας, για τη διείσδυση σε νέους τομείς όπως η τηλεϊατρική και για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Αυτή είναι άλλωστε η υπόσχεσή μας.. Care Never Stops! Είμαστε πάντα δίπλα σας!».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!