Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Για τον έλεγχο της Γερουσίας όλα παίζονται στην Τζόρτζια
[Protagon]: Για τον έλεγχο της Γερουσίας όλα παίζονται στην Τζόρτζια

[Protagon]: Για τον έλεγχο της Γερουσίας όλα παίζονται στην Τζόρτζια

Πριν από λίγες ημέρες το συγκεντρωμένο στο κέντρο της Ατλάντα πλήθος πανηγύριζε με την ψυχή του τη μεγάλη νίκη του Τζο Μπάιντεν. Οι άνθρωποι χόρευαν στα πάρκα, κρατώντας στην αγκαλιά τα παιδιά τους γράφει η Corriere della Sera .

Μέσα σε αυτούς ξεχώριζε μία κοπέλα που κρατούσε μία πινακίδα με την επιγραφή «Η Στέισι Εϊμπραμς για κυβερνήτης!». Ηταν ένα απομεινάρι από έναν αγώνα, προ διετίας, ο οποίος δεν κερδήθηκε για την υποψήφια των Δημοκρατικών, όμως σημάδεψε το πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ. Ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν είχε πει τότε ότι υπήρξε νόθευση της διαδικασίας διά της αφαίρεσης από τα μητρώα 107.000 ονομάτων μαύρων εκλογέων!

Πανηγυρισμοί για την ήττα του Τραμπ στους δρόμους της Ατλάντα στις 7 Νοεμβρίου (REUTERS/Brandon Bell)

Η Εϊμπραμς, δυναμική πολιτικός, 46 χρόνων, με καριέρα στη δικηγορία και ταλέντο στη συγγραφή μυθιστορημάτων, αμφισβήτησε την αντιδραστική διοίκηση του λευκού «τραμπιστή» κυβερνήτη Μπράιαν Κεμπ, 57 ετών, όμως ηττήθηκε. Για την ίδια και τους Δημοκρατικούς εκείνες ήταν «κλεμμένες εκλογές», δηλαδή έλεγαν το ίδιο ακριβώς που λένε για τις εφετινές προεδρικές εκλογές και οι οπαδοί του Τραμπ…

Χοροί και τραγούδια στην Ατλάντα στις 7 Νοεμβρίου, μόλις ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ η επικράτηση του Μπάιντεν (REUTERS/Brandon Bell)

Μετά τις αθρόες εξαφανίσεις ψηφοφόρων από τους καταλόγους με ευθύνη του Κεμπ, η Εϊμπραμς ανέλαβε δράση αποκατάστασής τους και πραγματοποίησε εγγραφές νέων ψηφοφόρων ώστε να λάβουν μέρος στη διαδικασία της 3ης Νοεμβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!