Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Γεραπετρίτης: Ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχουμε και άλλα μέτρα σε όλη τη χώρα
[Protagon]: Γεραπετρίτης: Ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχουμε και άλλα μέτρα σε όλη τη χώρα

[Protagon]: Γεραπετρίτης: Ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχουμε και άλλα μέτρα σε όλη τη χώρα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα μέτρα, που θα αφορούν το σύνολο της επικράτειας και όχι μόνο περιοχές όπως η Αττική που είναι στο «κόκκινο», άφησε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Σε δηλώσεις του το Σάββατο στο Open, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι «η επιθυμία μας είναι να έχουμε ένα ισόρροπο μείγμα το οποίο θα διασφαλίσει την όσο δυνατόν καλύτερη λειτουργία της αγοράς και, από την άλλη πλευρά, τη δημόσια υγεία».

Επισήμανε ακόμη η αίσθηση είναι ότι υπάρχει αύξηση κρουσμάτων και ότι θα μετρηθεί σχετική επιπεδοποίηση. «Αν απαιτηθεί, θα κάνουμε τις αναγκαίες προσαρμογές», είπε.

Σε ό,τι αφορά τα σχολεία, ο υπουργός είπε ότι «με κάθε τίμημα, αλλά με ασφάλεια πρέπει να μένουν ανοιχτά. Δεν είναι μόνο το γλωσσολογικό κομμάτι, είναι ζήτημα ψυχικής υγείας των παιδιών». Πρόσθεσε ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι η κινητικότητα που προκύπτει εντός των σχολείων συντελεί στην υπερμετάδοση.

Για τον τουρισμό, ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι «θα σωθεί, καθώς δεν έχουμε την δυνατότητα να θυσιάσουμε φέτος τον τουρισμό, τα δημοσιονομικά μας υποχρεώνουν να ανοίξουμε τον τουρισμό με ασφάλεια και προσοχή. Είναι αυστηρά τα πρωτόκολλα», εκφράζοντας την εκτίμηση ότι με την έναρξη της τουριστικής περιόδου θα έχει δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα ανοσίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!