Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Γεωργιάδης: Πότε θα ανοίξουν εστίαση, γυμναστήρια και οι επόμενες δραστηριότητες
[Protagon]: Γεωργιάδης: Πότε θα ανοίξουν εστίαση, γυμναστήρια και οι επόμενες δραστηριότητες

[Protagon]: Γεωργιάδης: Πότε θα ανοίξουν εστίαση, γυμναστήρια και οι επόμενες δραστηριότητες

Το άνοιγμα των δραστηριοτήτων της επόμενες ημέρες, για την επιστροφή στην κανονικότητα, γίνεται σε συνάρτηση με τους εμβολιασμούς, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, που έδωσε ένα πρώτο χρονοδιάγραμμα για τις δραστηριότητες που θα επανακάμψουν.

Σε δηλώσεις του το Σάββατο στο Open αναφέρθηκε στην 15η Μαΐου, ημέρα κατά την οποία ανοίγει ο τουρισμός, ως ημερομηνία για την άρση του μέτρου του ραντεβού με SMS στα καταστήματα, αλλά και της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση.

«Το ραντεβού δυσκολεύει τον καταναλωτή και γι αυτό ήταν πεσμένη η κίνηση. Δεν πήγε όπως θα ήθελα εγώ» επισήμανε.

Για την απαγόρευση της μουσικής επισήμανε ότι «ήταν απαίτηση των γιατρών. Από 15 Μαΐου με τον τουρισμό, καλό θα είναι να επιτραπεί.

«Σήμερα (Σάββατο) ανοίγουν οι πλαζ και μέσα στη βδομάδα θα ληφθούν οι αποφάσεις για τις δεξιώσεις γάμων στα κτήματα, αλλά και για τα κέτερινγκ» είπε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «όσο περνούν οι εβδομάδες θα αυξάνονται τα άτομα που θα μπορούν να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις».

Οι εκθέσεις και τα πανηγύρια θα λειτουργήσουν ξανά «αν προχωρήσουν οι εμβολιασμοί όπως υπολογίζουμε».

Σε ό,τι αφορά τα γυμναστήρια, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι είναι θέμα χρόνου μιας και ότι βγήκε χθες χρονοδιάγραμμα από την επιτροπή. «Θα ανοίξουν πρώτα για τους εμβολιασμένους και προοδευτικά για τους υπόλοιπους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!