Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Γεννηματά: Εμπρακτη αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων – χρέος της κυβέρνησης να την αποτρέψει
[Protagon]: Γεννηματά: Εμπρακτη αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων – χρέος της κυβέρνησης να την αποτρέψει

[Protagon]: Γεννηματά: Εμπρακτη αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων – χρέος της κυβέρνησης να την αποτρέψει

Σε δήλωσή της μετά την επικοινωνία που είχε με τον Πρωθυπουργό, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, τόνισε πως είναι εθνικό χρέος της κυβέρνησης να αποτρέψει την έμπρακτη αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας από την Τουρκία, έτσι ώστε να μην υπάρξουν τετελεσμένα σε βάρος της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την κυρία Γεννηματά, η κυβέρνηση της ΝΔ, δείχνει να μην έχει ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική, οι επιλογές της αναιρούν η μία την άλλη, ενώ η πολιτική της διακρίνεται από αστάθεια και αντιφάσεις.

Στα εθνικά θέματα ωστόσο, απαιτείται εθνική γραμμή και αρραγές εσωτερικό μέτωπο που έπρεπε από καιρό να έχει διαμορφωθεί, σημειώνει μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ (ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσής της).

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα έμπρακτη αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της από την Τουρκία.

Η Κυβέρνηση έχει εθνικό χρέος να την αποτρέψει. Με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα ώστε να μην δημιουργηθούν τετελεσμένα σε βάρος της χώρας μας με την παραμονή του Oruc Reis στις Ελληνικές θαλάσσιες ζώνες.

Όπως έχουμε τονίσει η ξεκάθαρη και σταθερή Ελληνική στάση μπορεί να εξασφαλίσει τον πιο ενεργό ρόλο της ΕΕ και να μην επιτρέψει τη συνέχιση της αδράνειας του ΝΑΤΟ. Οι κυρώσεις έπρεπε να έχουν ήδη αποφασιστεί. Το ΝΑΤΟ να μην παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο, να σταματήσει την πολιτική των ίσων αποστάσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!