Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Γεννηματά: Η Ελλάδα μπορεί, αλλά η κυβέρνηση δεν μπορεί
[Protagon]: Γεννηματά: Η Ελλάδα μπορεί, αλλά η κυβέρνηση δεν μπορεί

[Protagon]: Γεννηματά: Η Ελλάδα μπορεί, αλλά η κυβέρνηση δεν μπορεί

Συνεχίζει την οξεία αντιπολιτευτική τακτική του το Κίνημα Αλλαγής, με τη μεν πρόεδρο Φώφη Γεννηματά να επιτίθεται προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον δε εκπρόσωπο Παύλο Χρηστίδη να δηλώνει ότι το σχέδιο «Ελευθερία» απέτυχε, αποδίδοντας την αποτυχία στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό.

Η κυρία Γεννηματά επισκέφτηκε την Τετάρτη την 85η ΔΕΘ. Και δύο εβδομάδες από το πολυσυζητημένο «και δεξιός και αδέξιος» που είχε πει για τον κ. Μητσοτάκη από τα πυρόπληκτα Βίλλια, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επιστράτευσε και πάλι ένα λογοπαίγνιο: «Η Ελλάδα μπορεί, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί», είπε μετά από τη συνάντησή της με τη διοίκηση της ΔΕΘ.

«Είμαστε στη ΔΕΘ, ένα σημαντικό θεσμό. Η ΔΕΘ με την ανάπτυξη της και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της σίγουρα θα έχει καθοριστικό ρόλο. Εδώ στη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσω σήμερα το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο που είναι η εναλλακτική μας προοδευτική πρότασή διακυβέρνησης για την ανάπτυξη, την απασχόληση, την κοινωνική δικαιοσύνη», είπε αρχικά η κυρία Γεννηματά, για να συμπληρώσει:

«Η κοινωνία αποζητά τη νέα Αλλαγή. Η κυβέρνηση της ΝΔ μετρήθηκε και πέρασε κάτω από τον πήχη. Θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα με τον Πρωθυπουργό. Πράγματι, η Ελλάδα μπορεί. Η Ελλάδα αλλάζει. Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί. Η πολιτική της δεν αλλάζει. Φτιάχνει μια Ελλάδα για λίγους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!