Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Protagon]: Φθινοπωρινό τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ με 2 εκατομμύρια ευρώ
[Protagon]: Φθινοπωρινό τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ με 2 εκατομμύρια ευρώ

[Protagon]: Φθινοπωρινό τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ με 2 εκατομμύρια ευρώ

Το πρώτο από τα τρία εβδομαδιαία ραντεβού τους με την τύχη έχουν απόψε Τρίτη οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, οι οποίοι διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό αυτό θα μοιραστούν ένας ή περισσότεροι νικητές της πρώτης κατηγορίας, που θα καταφέρουν να μαντέψουν σωστά τους «5+1» αριθμούς του παιχνιδιού.

Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ έχουν προθεσμία έως τις 21:30 απόψε για να καταθέσουν τα δελτία τους στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, καθώς και μέσω διαδικτύου στο
tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ (διαθέσιμη εδώ ).

Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00 και μεταδίδονται αποκλειστικά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Οι εκατομμυριούχοι του 2020

Το ΤΖΟΚΕΡ βρίσκεται σε τροχιά τζακ ποτ, χωρίς νικητή στην πρώτη κατηγορία, εδώ και πέντε συνεχόμενες κληρώσεις. Από την αρχή του έτους, ωστόσο, έχουν βρεθεί 10 μεγάλοι νικητές, οι οποίοι έχουν μοιραστεί συνολικά περισσότερα από 46 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, 234 τυχεροί παίκτες, οι οποίοι κατόρθωσαν να προβλέψουν σωστά τους 5 αριθμούς αλλά δεν βρήκαν το ΤΖΟΚΕΡ, έχουν κερδίσει συνολικά πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!