Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Φρίκη στην Αυστραλία: Δεκάδες παιδιά σε κύκλωμα σεξουαλικής κακοποίησης
[Protagon]: Φρίκη στην Αυστραλία: Δεκάδες παιδιά σε κύκλωμα σεξουαλικής κακοποίησης

[Protagon]: Φρίκη στην Αυστραλία: Δεκάδες παιδιά σε κύκλωμα σεξουαλικής κακοποίησης

Η αστυνομία στην Αυστραλία προχώρησε στη διάσωση δεκάδων παιδιών που ήταν θύματα διεθνούς κυκλώματος εκμετάλλευσης και σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ συνέλαβε και 14 άνδρες που εμπλέκονταν σε αυτό.

Συνολικά 46 παιδιά, από 16 μηνών έως και 15 ετών, ήταν θύματα του κυκλώματος και υφίσταντο σεξουαλική κακοποίηση ή άλλες μορφές εκμετάλλευσης. Από τα θύματα, 16 ήταν στον ίδιο παιδικό σταθμό.

Αλλες τρεις συλλήψεις έγιναν στις ΗΠΑ, ενώ υπάρχουν και ύποπτοι στην Ευρώπη, την Ασία, τον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία.

Οι συλληφθέντες στην Αυστραλία αντιμετωπίζουν συνολικά πάνω από 800 κατηγορίες που αφορούν την εκμετάλλευση των παιδιών, μέχρι και κατηγορίες για κτηνοβασία! Τα μέλη του κυκλώματος μοιράζονταν μέσω Διαδικτύου φωτογραφίες και βίντεο.

Μία από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις αφορά έναν άνδρα 27 ετών που εργαζόταν σε παιδικό σταθμό στη Νέα Νότια Ουαλία, στον οποίο είχε πρόσβαση σε 30 παιδιά. Αυτός βαρύνεται με πάνω από 300 αδικήματα, ενώ στα χέρια των Αρχών είναι και ένας συνεργός του 22 ετών.

Οι συλλήψεις ήταν το αποτέλεσμα έρευνας των αυστραλιανών Αρχών που κράτησε ένα χρόνο, έπειτα από πληροφορίες που έλαβαν από τις ΗΠΑ.

Τον Φεβρουάριο είχε συλληφθεί σε πόλη κοντά στο Σίντνεϊ ένας άνδρας 30 ετών, ο οποίος βαρύνεται με 89 αδικήματα. Από εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των φρικιαστικών υποθέσεων και να διευρύνεται ο κύκλος των υπόπτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!