Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Φωνές και διαμαρτυρίες στη δίκη Τοπαλούδη με αφορμή την επίθεση των δικηγόρων στην εισαγγελέα της έδρας
[Protagon]: Φωνές και διαμαρτυρίες στη δίκη Τοπαλούδη με αφορμή την επίθεση των δικηγόρων στην εισαγγελέα της έδρας

[Protagon]: Φωνές και διαμαρτυρίες στη δίκη Τοπαλούδη με αφορμή την επίθεση των δικηγόρων στην εισαγγελέα της έδρας

Οξύνθηκαν οι τόνοι κατά τη διαδικασία στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο που δικάζει την υπόθεση Τοπαλούδη, μετά την άφιξη εντός του δικαστηρίου του σύμβουλου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας Γιώργου Κλεφτοδήμου.

Ο κ. Κλεφτοδήμος ζήτησε από την Εδρα τον λόγο (σε συνέχεια της ανακοίνωσης του προέδρου της ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας Δημήτρη Βερβεσού που ζήτησε πειθαρχικό έλεγχο της εισαγγελέως του Δικαστηρίου /περισσότερα εδώ ) προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, όπως είπε, για όσα ανέφερε η Αριστοτελία Δόγκα κατά την αγόρευση της για το ρόλο των δικηγόρων.

Η είσοδος του συμβούλου στην αίθουσα έγινε την στιγμή που ολοκληρώνονταν οι αγορεύσεις των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής ώστε να ξεκινήσουν εκείνες της υπεράσπισης.

Κρατώντας την ανακοίνωση του κ. Βερβεσού, ο κ. Κλεφτοδήμος επανέλαβε ότι οι εκφράσεις της εισαγγελέως «προσβάλλουν ευθέως και συλλήβδην όλους τους δικηγόρους».

Η πρόεδρος επιχείρησε να επιβάλει την τάξη επισημαίνοντας στον σύμβουλο ότι δεν έχει τον λόγο και ότι «υπάρχουν άλλα τμήματα για να εκφράσετε τα παράπονά σας, δεν είναι εδώ ο κατάλληλος τόπος».

Ο κ. Κλεφτοδήμος της απάντησε «εκφράζω τις διαμαρτυρίες μου για τις αποστροφές της κυρίας εισαγγελέως».

Η εισαγγελέας ζήτησε με τη σειρά της αμέσως τον λόγο, ενημερώνοντας πως θα προχωρήσει σε δήλωση αποχής.

Οπως έγινε γνωστό ωστόσο, η κυρία Δόγκα έλαβε εντολή από τον προϊστάμενό της να παραμείνει στην έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!