Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Φίλια πυρά στον Τζόνσον για την πανδημία: «Πού είναι ο Μπόρις;»
[Protagon]: Φίλια πυρά στον Τζόνσον για την πανδημία: «Πού είναι ο Μπόρις;»

[Protagon]: Φίλια πυρά στον Τζόνσον για την πανδημία: «Πού είναι ο Μπόρις;»

«Που είσαι Μπόρις;»

Αυτό διερωτάται το Spectator, η «Βίβλος του συντηρητισμού» στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα περιοδικό που θεωρείται ως το πλέον φίλα προσκείμενο όχι μόνο στους Τόρις, αλλά και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ο οποίος αρθρογραφεί τακτικά σε αυτό.

Το άρθρο κάνει λόγο για έναν «ωσεί παρόντα και κουρασμένο Τζόνσον», ενώ χαρακτηρίζει την κυβέρνησή του ως «ευρισκόμενη σε τρικυμία».

Και δεν είναι μόνο το συντηρητικό περιοδικό που πνέει μένεα κατά της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και του Πρωθυπουργού του ίδιου.

Τα προβλήματα στη διαχείριση της πανδημίας και ιδίως οι νέες δυστοκίες στο πρόγραμμα διαγνωστικών τεστ, με πολλούς πολίτες πλέον να μην μπορούν να βρουν διαθέσιμα τεστ και την κυβέρνηση να παραδέχεται το πρόβλημα, προξενούν πλέον επικρίσεις και από άλλα φιλοκυβερνητικά έντυπα.

Λόγου χάρη, ο αρθρογράφος της Telegraph Άλιστερ Χιθ προειδοποιεί τον Τζόνσον ότι έχει έξι μήνες «να σώσει την πρωθυπουργία του» και να μην αποδειχθεί «αδύναμος και ανοργάνωτος».

Πυρ κατά βούληση μέχρι και από το Spectator κατά του Τζόνσον

Την ίδια ώρα, με συνέντευξή του στη σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun, ο βρετανός πρωθυπουργός τονίζει ότι «πρέπει να είμαστε σκληροί τώρα» ώστε «να ισοπεδωθεί η δεύτερη καμπούρα της καμήλας», αναφερόμενος στη νέα ανοδική στατιστική καμπύλη των κρουσμάτων κορονοϊού.

Απορρίπτονται τα σενάρια περί δεύτερου εθνικού lockdown

Και όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που η βρετανική κυβέρνηση, το Σάββατο, διέψευσε τον ισχυρισμό ότι εξετάζει ένα δεύτερο εθνικό lockdown λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!