Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Protagon]: Εξομολόγηση Νικολόπουλου: Eζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια, πίστευα ότι θα πεθάνω
[Protagon]: Εξομολόγηση Νικολόπουλου: Eζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια, πίστευα ότι θα πεθάνω

[Protagon]: Εξομολόγηση Νικολόπουλου: Eζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια, πίστευα ότι θα πεθάνω

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε ο μεγάλος συνθέτης Χρήστος Νικλόπουλους. Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και τον Θάνο Σιαφάκα ανέφερε: «Έζησα με την κατάθλιψη για πάνω από 20 χρόνια, ήταν συγκλονιστικές στιγμές, νόμιζα ότι θα φύγω, νόμιζα ότι θα πεθάνω, δεν ήταν εύκολο για μένα».

Ο κ. Νικολόπουλος εξήγησε ότι για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της κατάθλιψης απευθύνθηκε σε ειδικούς, όμως όπως εξήγησε τίποτα κάλο δεν μπορεί να συμβεί αν δεν θέλεις εσύ να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

«Για χρόνια δεν έμπαινα σε αεροπλάνο, δεν έμπαινα σε ασανσέρ, δεν μπορούσα να βρεθώ σε υπόγειο, ένιωθα ότι το δωμάτιο θα πέσει και θα με πλακώσει, ένιωθα πανικό» εξομολογείται ο σύνθετης των 2.000 τραγουδιών.

«Αποφάσισα να κάνω ταξίδια να φεύγω και να βρίσκομαι συχνά στη θάλασσα. Η θάλασσα με βοήθησε σημαντικά», είπε ο κ. Νικολόπουλος. «Αν και βίωσα με επώδυνο τρόπο την κατάθλιψη, παρ’ όλα αυτά ποτέ δεν σκέφτηκα να το ρίξω στο αλκοόλ, να πάρω ουσίες αν και έζησα με έναν κόσμο γεμάτο ουσίες», σημείωσε.

«Τι λέω στον κόσμο που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα», αναρωτήθηκε ο γνωστός μουσικός. «Λέω κάθε πρόβλημα που τους στενοχωρεί να το αφήνουν πίσω, να μην το πιάνουν, δεν αξίζει, δεν έχει νόημα να χαλάμε τη ζωή μας. Και βέβαια η τέχνη, η μουσική είναι το αντίδοτο στην κρίση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!