Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Εξώδικο Δοξιάδη σε Καλπαδάκη: Ζητείστε συγγνώμη, δεν κατασκεύασα κανένα ψεύδος και το ξέρετε
[Protagon]: Εξώδικο Δοξιάδη σε Καλπαδάκη: Ζητείστε συγγνώμη, δεν κατασκεύασα κανένα ψεύδος και το ξέρετε

[Protagon]: Εξώδικο Δοξιάδη σε Καλπαδάκη: Ζητείστε συγγνώμη, δεν κατασκεύασα κανένα ψεύδος και το ξέρετε

Δοξιάδης – Καλπαδάκης, επεισόδιο 3ο. Συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει με τις αποκαλύψεις που έκανε o Απόστολος Δοξιάδης την περασμένη εβδομάδα στο Protagon για τα Ελληνοτουρκικά επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την υπόθεση των Οκτώ και την στάση του Αλέξη Τσίπρα, υπό το πρίσμα της ερωτικής σχέσης που είχε αναπτύξει ο διπλωματικός σύμβουλος του τέως πρωθυπουργού Ευάγγελος Καλπαδάκης με τη Φεϊζά Μπαρουτσού, στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, έδωσε τη Δευτέρα δια του δικηγόρου του ο συγγραφέας.

Ο κ. Δοξιάδης ανταπάντησε με εξώδικο στον κ. Καλπαδάκη για τα όσα του απάντησε ο τελευταίος –με επιστολή προς το Protagon – κατηγορώντας τον ότι κατασκευάζει «ψεύδη» και επινοεί «ευφάνταστες θεωρίες που διαστρεβλώνουν προκλητικά την πραγματικότητα».

Στην εξώδικη διαμαρτυρία, ο κ. Δοξιάδης, αφού επισημαίνει στον κ. Καλπαδάκη ότι «όπως άριστα γνωρίζετε, δεν έχω κατασκευάσει απολύτως κανένα ψεύδος», τον εγκαλεί ότι «ο ισχυρισμός σας περί από μέρους μου κατασκευής ψευδών κλπ είναι, εν γνώσει σας, ψευδής και συκοφαντικός και με προσβάλλει, με θίγει και με βλάπτει βαρύτατα ως ενεργό πολίτη, αρθρογράφο και γνωστό υπερασπιστή των αδίκως διωκόμενων από το καθεστώς του Ερντογάν, τούρκων πολιτών στην Ελλάδα».

Ο κ. Δοξιάδης καλεί ως εκ τούτου τον κ. Καλπαδάκη να δημοσιεύσει νέα επιστολή προς τα ΜΜΕ και: «Να μου ζητήσετε δημοσίως συγγνώμη και να επανορθώσετε, ξεκαθαρίζοντας δημοσίως ότι στο άρθρο μου δεν περιέχεται το παραμικρό ψεύδος».

Το εξώδικο του κ. Δοξιάδη προς τον κ. Καλπαδάκη είναι το ακόλουθο:

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

του Απόστολου Δοξιάδη, συγγραφέα,

ΠΡΟΣ

τον κ. Ευάγγελο Καλπαδάκη, διπλωματικό

Αθήνα, 5 Απριλίου 2021

Στις 30/3/2021, στην ιστοσελίδα Protagon, δημοσιεύτηκε άρθρο μου με τίτλο «Ο Τσίπρας, ο Ερντογάν και το ειδύλλιο-σκάνδαλο».

Στις 31/3/2021 αποστείλατε επιστολή στην ως άνω ιστοσελίδα, συγχρόνως φροντίζοντας να την διοχετεύσετε σε όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Σ’ αυτήν ισχυρίζεστε, μεταξύ άλλων, ότι «κατασκευάζω ψεύδη» κ.ά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!