Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: Επέκταση της Westnet στην Πολωνία
[Protagon]: Επέκταση της Westnet στην Πολωνία

[Protagon]: Επέκταση της Westnet στην Πολωνία

Η Westnet, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia και κορυφαίος διανομέας προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, ξεκινάει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην πολωνική αγορά με την ίδρυση της θυγατρικής εταιρείας στην Πολωνία, WESTNET DISTRIBUTION POLAND sp. z o.o.

Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα για πάνω από 15 χρόνια και τη σημαντική επέκτασή της στην Κύπρο το 2017, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της κυπριακής αγοράς με τοπική παρουσία, η Westnet κάνει τώρα ένα νέο μεγάλο βήμα με το άνοιγμα στην Πολωνία, σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή αγορά.

Η παρουσία της εταιρείας στην Πολωνία ξεκινάει με την εμπορική δραστηριότητα των καταναλωτικών μπαταριών, στοχεύοντας στην αύξηση των μεριδίων αγοράς σε μια προϊοντική κατηγορία όπου η Westnet επιδεικνύει ισχυρό αποτύπωμα τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα, η Westnet αποτελεί τον κορυφαίο διανομέα καταναλωτικών μπαταριών Toshiba παγκοσμίως και αποκλειστικό αντιπρόσωπο σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, γεγονός που αντανακλά την έντονη εξωστρέφεια και τον πολυεθνικό χαρακτήρα της.

Στο πλαίσιο αυτό, η νέα επέκταση εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας για την περαιτέρω ανάπτυξη σε νέες γεωγραφίες, με στόχο να προσφέρει και στους πολωνούς πελάτες της την προστιθέμενη αξία που την έχει καταστήσει έναν αξιόπιστο συνεργάτη σε περισσότερες από 60 χώρες στην ΕΜΕΑ.

Παράλληλα, αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της μέσα από τις συνέργειες που θα προκύψουν στις υπόλοιπες προϊοντικές κατηγορίες, στις οποίες δραστηριοποιείται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!