Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: «Επαγγελματίας» hitwoman η μαυροφορεμένη με το βιτριόλι; [βίντεο]
[Protagon]: «Επαγγελματίας» hitwoman η μαυροφορεμένη με το βιτριόλι; [βίντεο]

[Protagon]: «Επαγγελματίας» hitwoman η μαυροφορεμένη με το βιτριόλι; [βίντεο]

Η Αστυνομία κατέληξε: η επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα έγινε από τη μαυροφορεμένη γυναίκα κατ’ εντολή της ηθικής αυτουργού (εδώ ). Η μυστηριώδης γυναίκα έδρασε με σχέδιο, μεθοδικά, και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ., κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για έμπειρη hitwoman, όπως λέγεται στη μαφία των «πληρωμένων συμβολαίων θανάτου».

Πρώτα από όλα, το βιτριόλι που χρησιμοποίησε για κάψει το πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας, δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Είχε παρακολουθήσει και γνώριζε μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας το καθημερινό δρομολόγιο του θύματος στον χώρο εργασίας του.

Την ημέρα της επίθεσης, στήθηκε στον κατάλληλο σημείο χωρίς να γίνει αντιληπτή από κανέναν και αφού πέταξε στο πρόσωπο της 34χρονης το βιτριόλι, εκμεταλλεύθηκε την αναστάτωση από τις κραυγές της και το ίδιο αθόρυβα απομακρύνθηκε και χάθηκε στο πλήθος από την οδό Μπουμπουλίνας. Αγνωστο παραμένει αν επιβιβάστηκε σε ταξί ή την περίμενε κάποιος συνεργός.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για αλλοδαπή, με εμπειρία σε αντίστοιχα χτυπήματα. Με άλλα λόγια δοκιμασμένη εκτελεστή, που προσελήφθη ειδικά για την επίθεση στην Ιωάννα.

Ιδιοκτήτης καφέ της περιοχής και πρώην αστυνομικός κατέθεσε ότι «επί πέντε ημέρες (η γυναίκα) περνούσε μπροστά από την καφετέρια γύρω στις 9:00 το πρωί. Μία ημέρα πριν την επίθεση βρισκόταν στην εκκλησία και κοιτούσε προς το κτίριο που έγινε η επίθεση».

«Είχε μαύρα μαλλιά, φορούσε σκούφο και μαύρα ρούχα», ανέφερε στην περιγραφή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!