Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Ενισχυτική δόση: Αναλυτικά οι νέες οδηγίες του υπ. Υγείας για όλες τις περιπτώσεις
[Protagon]: Ενισχυτική δόση: Αναλυτικά οι νέες οδηγίες του υπ. Υγείας για όλες τις περιπτώσεις

[Protagon]: Ενισχυτική δόση: Αναλυτικά οι νέες οδηγίες του υπ. Υγείας για όλες τις περιπτώσεις

Αναλυτικές οδηγίες για τον γενικό πληθυσμό και την ενισχυτική δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό εξέδωσαν το υπουργείο Υγείας και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, καθώς λόγω της διαδικασίας Mix n’ Match που ακολουθούν οι ειδικοί, αλλά και της κατάργησης χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca, η περιπτώσεις είναι λίγο σύνθετες.

Σύμφωνα με όσα ανακόινωθηκαν όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών έχουν το δικαίωμα στην αναμνηστική δόση.

Συγκεκριμένα:

Για τα άτομα που έχουνε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους με εμβόλια Pfizer, Moderna ή AstraZeneca, η αναμνηστική δόση θα γίνεται μετά από έξι μήνες με ολόκληρη δόση εμβολίου Pfizer ή με μισή δόση Moderna.

Για τα άτομα που έχουνε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους με εμβόλιο Johnson & Johnson, η αναμνηστική δόση θα πραγματοποιείται μετά από 2 μήνες ή με το εμβόλιο της Johnson & Johnson, ή με Pfizer ή με μισή δόση Moderna εμβόλιο.

Για τα άτομα που έκαναν πρώτη δόση με εμβόλιο Pfizer ή Moderna και δεύτερη δόση με Johnson & Johnson, δεν συστήνεται να πραγματοποιήσουν αναμνηστική δόση.

Για τον προγραμματισμό του ραντεβού για την αναμνηστική δόση, ακολουθείτε την ίδια διαδικασία που ακολουθήσατε για την πρώτη και την δεύτερη δόση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!