Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ στις 5 Δεκεμβρίου – Μόνο με εμένα υπερδιπλασιάσαμε τα ποσοστά μας, λέει η Γεννηματά
[Protagon]: Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ στις 5 Δεκεμβρίου – Μόνο με εμένα υπερδιπλασιάσαμε τα ποσοστά μας, λέει η Γεννηματά

[Protagon]: Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ στις 5 Δεκεμβρίου – Μόνο με εμένα υπερδιπλασιάσαμε τα ποσοστά μας, λέει η Γεννηματά

Ο κύβος ερρίφθη. Οι εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής για ανάδειξη νέας ηγεσίας –η επανεκλογής της παρούσας– θα γίνουν στις 5 Δεκεμβρίου και εφόσον χρειαστεί β’ γύρος, θα επαναληφθούν τις 12 Δεκεμβρίου με τους δύο πρώτους. Αυτό αποφάσισε ομόφωνα η αρμόδια επιτροπή και απομένει η εισήγησή της να εγκριθεί και από την Κεντρική Επιτροπή ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Με αυτή την αφορμή η Φώφη Γεννηματά βγήκε το πρωί της Τρίτης στο Open και μίλησε για το παρόν και το μέλλον του ΚΙΝΑΛ, απορρίπτοντας μάλιστα τη θέση του Ανδρέα Λοβέρδου ότι το συγκεκριμένο σχήμα έχει αποτύχει.

«Tο Κίνημα Αλλαγής αγκαλιάστηκε από δεκάδες χιλιάδες πολίτες και δημιουργήθηκε από τη βάση. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι έχει πετύχει. Είναι προφανές ότι έχουμε σταθερή ανοδική πορεία όλο αυτό το διάστημα. Οταν ανέλαβα το ΠΑΣΟΚ το 2015 ανέλαβα μία παράταξη σε παρακμή, βαθιά διχασμένη, με ποσοστά που άφηναν το κόμμα εκτός Βουλής και κατάφερα να ενώσω τις προοδευτικές δυνάμεις με διαρκείς πολιτικές πρωτοβουλίες. Δεν έγινε στον αυτόματό πιλότο αυτό», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, για να συμπληρώσει:

«Σήμερα έχουμε σημαντική ανανέωση, έχουμε σημαντικές προγραμματικές επεξεργασίες, έχουμε αφήγημα για τη χώρα, είμαστε έτοιμοι απέναντι σε αυτή τη βαθιά συντηρητική κυβέρνηση να πρωταγωνιστήσουμε στις πολιτικές εξελίξεις. Το κάθε κόμμα κάνει το άλμα προς τα μπρος όταν διαμορφώνονται οι κατάλληλες κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!