Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Εκκληση Κικίλια στους Ρομά να εμβολιαστούν
[Protagon]: Εκκληση Κικίλια στους Ρομά να εμβολιαστούν

[Protagon]: Εκκληση Κικίλια στους Ρομά να εμβολιαστούν

Τον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή Κλιάφα στα Σπάτα Αττικής, όπου από το πρωί της Τρίτης κινητή ομάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας διεξάγει rapid tests στους κατοίκους, επισκέφτηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη.

Ο κ. Κικίλιας συνομίλησε με τους κατοίκους του καταυλισμού και τους παρότρυνε να εμβολιαστούν άμεσα, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη συχνού testing, με στόχο την ασφάλειά τους.

«Υπάρχει και πρέπει να υπάρχει μέριμνα της οργανωμένης πολιτείας για όλους τους ανθρώπους, όλους τους συμπατριώτες μας, τους συμπολίτες μας, για αυτούς που δεν μπορούν, για αυτούς που δεν έχουν, για τις ειδικές ομάδες του πληθυσμού. Γι’ αυτό τα κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του υπουργείου Υγείας είναι σήμερα εδώ για να κάνουν testing και παράλληλα είμαστε εδώ για να παροτρύνουμε και τους Ρομά να εμβολιαστούν. Συνομίλησα εδώ με νέα παιδιά, με τις οικογένειές τους. Με πολύ μεγάλη συναίσθηση του καθήκοντος, αγάπη και σεβασμό, θέλουμε να πείσουμε, όσο πιο πολλούς συμπολίτες μας γίνεται, για τις ευεργετικές συνέπειες του εμβολιασμού και να έρθουν να εμβολιαστούν» δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Η οργανωμένη πολιτεία, ανέφερε, θα κοιτάξει με τον γενικό γραμματέα όλα τα επιμέρους ζητήματα για τη στήριξη αυτών των ανθρώπων, για τα βασικά στοιχεία τα όποια έχει ανάγκη ένας τέτοιος οργανωμένος καταυλισμός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!