Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Το «ευχαριστώ» Μητσοτάκη σε λοιμωξιολόγους: Εξαιρετικά πολύτιμες οι προτάσεις σας
[Protagon]: Το «ευχαριστώ» Μητσοτάκη σε λοιμωξιολόγους: Εξαιρετικά πολύτιμες οι προτάσεις σας

[Protagon]: Το «ευχαριστώ» Μητσοτάκη σε λοιμωξιολόγους: Εξαιρετικά πολύτιμες οι προτάσεις σας

Τις ευχαριστίες του για τις υπηρεσίες που έχουν προσφέρει στη Δημόσια Υγεία και στη χώρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας εξέφρασε τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους επιστήμονες της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες του υπουργείου Υγείας.

Ο Πρωθυπουργός, σε παρέμβαση που έκανε στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης των ειδικών, τόνισε ότι οι κατευθύνσεις και οι προτάσεις της επιτροπής εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά πολύτιμες για την αλληλουχία των κινήσεων που θα πρέπει να ακολουθήσει η κυβέρνηση, προσθέτοντας πώς πάντα ο λόγος, όπως έγινε από την πρώτη στιγμή, θα δίνεται στους ειδικούς.

Εξήρε δε τη νηφάλια και ψύχραιμη τοποθέτηση όλων όσοι κλήθηκαν να αναπτύξουν τις απόψεις τους δημοσίως ενημερώνοντας έλληνες πολίτες, συμπληρώνοντας πώς μέσα από αυτό το δημόσιο βήμα εξήλθε ένας ενιαίος λόγος.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε «πώς μπορούμε ως χώρα να είμαστε ικανοποιημένοι καθώς επιδείξαμε ένα μεγάλο βαθμό υπευθυνότητας, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα και κάποιους στο εξωτερικό οι οποίοι πάντα έσπευδαν να χρησιμοποιήσουν όχι πολύ κολακευτικά στερεότυπα για τη χώρα και τους συμπολίτες μας».

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για το νέο κορονοϊό, καθηγητής παθολογίας – λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, συνεχάρη έναν προς έναν τους επιστήμονες για τη διαρκή συνεργασία και τις μεγάλες προσπάθειες που έχουν κάνει αναφορικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού, επισημαίνοντας ότι «η αναβάθμιση των νοσοκομείων και του Εθνικού Συστήματος Υγείας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς».

Η παρέμβαση του Πρωθυπουργού στην τηλεδιάσκεψη της επιτροπής

«Ευχαριστώ υπουργέ μου, καλό μεσημέρι και από εμένα και χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπηρεσίες που έχετε προσφέρει στην Δημόσια Υγεία, στην χώρα συνολικά τους τελευταίους πολύ δύσκολους τρεις μήνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!