Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: Δύο σημαντικές διακρίσεις για την Sunlight στα Health & Safety Awards 2021
[Protagon]: Δύο σημαντικές διακρίσεις για την Sunlight στα Health & Safety Awards 2021

[Protagon]: Δύο σημαντικές διακρίσεις για την Sunlight στα Health & Safety Awards 2021

Η Sunlight, μέλος του ομίλου Olympia, απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις στα βραβεία Health & Safety 2021, αναδεικνύοντας ότι η τήρηση των διαδικασιών ασφαλείας για την προστασία των εργαζομένων και η διαρκής και σύγχρονη εκπαίδευσή τους σε αυτά τα ζητήματα, είναι ζωτικής σημασίας για την εταιρεία.

Η προσήλωση της Sunlight σε σύγχρονους τρόπους εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης των εργαζόμενων αναγνωρίστηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Αξιοποίηση τεχνολογιών / Use of Technology», ενώ η εστίαση στη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Αναβάθμιση & Εκσυγχρονισμός Εγκαταστάσεων / Work Health and Safety Invention».

Συγκεκριμένα, η Sunlight έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Αξιοποίηση τεχνολογιών / Use of Technology» για το σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των εργαζομένων της με τη χρήση της Εικονικής Πραγματικότητας (VR). Ως εταιρεία τεχνολογίας, η Sunlight επενδύει διαχρονικά στην καινοτομία και την εξέλιξη των διαδικασιών της. Ανταποκρινόμενη στις διεθνείς εξελίξεις εφαρμογής του ψηφιακού μετασχηματισμού υιοθέτησε άμεσα τις καινοτόμες εφαρμογές που προσφέρει πλέον η τεχνολογία, κάνοντας χρήση της Εικονικής Πραγματικότητας (VR) στην εκπαίδευση των εργαζομένων της, αλλάζοντας ριζικά τα μέχρι τώρα δεδομένα της παραδοσιακής εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία επένδυσε στην δημιουργία branded web based εφαρμογής για την συγκέντρωση των στοιχείων και την παρακολούθηση συνολικά των δεδομένων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!