Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Διευθυντής σχολείου στον Αλιμο άφησε τα παιδιά να κρυώσουν επειδή θεωρεί «προσβλητικό» να ασχοληθεί με τη θέρμανση
[Protagon]: Διευθυντής σχολείου στον Αλιμο άφησε τα παιδιά να κρυώσουν επειδή θεωρεί «προσβλητικό» να ασχοληθεί με τη θέρμανση

[Protagon]: Διευθυντής σχολείου στον Αλιμο άφησε τα παιδιά να κρυώσουν επειδή θεωρεί «προσβλητικό» να ασχοληθεί με τη θέρμανση

Σε καταγγελία εναντίον διευθυντή σχολικής μονάδας στο Αλιμο, προέβη ο τοπικός δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, λέγοντας ότι «κρατούσε κλειστή τη θέρμανση στο σχολείο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα στο κρύο και να ταλαιπωρούνται».

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Κονδύλης κατήγγειλε ότι «εδώ και μία εβδομάδα, διευθυντής σχολικής μονάδας στον Άλιμο κρατούσε κλειστή την θέρμανση στο σχολείο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα στο κρύο και να ταλαιπωρούνται. Γιατί; Επειδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι “προσβλητικό” και “μειωτικό” για έναν διευθυντή ή έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με τη θέρμανση του σχολείου.

»Δεν προβλέπεται, λέει, στα καθήκοντά τους. Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα».

Ο κ. Κονδύλης σημείωσε επίσης ότι «ο δήμος παρενέβη, άναψε τη θέρμανση και το σχολείο θα υποδεχτεί, ζεστό και ασφαλές, τους μαθητές» και προσέθεσε:

«Θα έχουμε, επίσης, τον νου μας, για να μην ξαναπαγώσουν παιδιά και εκπαιδευτικοί, αφού ο επικεφαλής του σχολείου αρνείται να ασχοληθεί με τέτοια “υποτιμητικά” για το κύρος του ζητήματα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!