Τρίτη, 7 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Δένδιας: Μήνυμα στους υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών σε όλο τον κόσμο
[Protagon]: Δένδιας: Μήνυμα στους υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών σε όλο τον κόσμο

[Protagon]: Δένδιας: Μήνυμα στους υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών σε όλο τον κόσμο

Το μήνυμα πως δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι και η πρόκληση με τον κορονοϊό «θα μας βρει όλους στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων και ότι σύντομα η δύσκολη αυτή περίοδος θα αποτελέσει παρελθόν», στέλνει στους υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας Νίκος Δένδιας.

Η δήλωση του Νίκου Δένδια:

«Το ξέσπασμα της επιδημίας του ιού COVID-19 ανέτρεψε την καθημερινότητα, τη ζωή και την απασχόληση σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διανύουμε μία πρωτόγνωρη περίοδο με πρωτοφανείς προκλήσεις. Προκλήσεις που απαιτούν από όλους μας να αλλάξουμε ριζικά την καθημερινότητά μας για να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα στις υποδείξεις των ειδικών, προκειμένου να τις αντιμετωπίσουμε.

Αυτό ισχύει στο μέγιστο βαθμό για όσους καλείστε να αντιμετωπίσετε αυτήν την κρίση εργαζόμενοι από το εξωτερικό, συχνά μακριά από τις οικογένειες και το κοινωνικό σας περιβάλλον. Αλλά και για τους υπαλλήλους της Κεντρικής Υπηρεσίας που παραμένουν στις θέσεις τους.

Στέκομαι ιδιαίτερα στην προσπάθεια του προσωπικού της Μονάδας Διαχείρισης Κρίσεων αλλά και των υπαλλήλων στο εξωτερικό που είναι επιφορτισμένοι να διευκολύνουν, σε συνεννόηση με τα κράτη υποδοχής, τον επαναπατρισμό των Ελλήνων πολιτών σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Όλοι εργάζεστε με ζήλο και αυταπάρνηση και επαγγελματισμό προκειμένου και το υπουργείο Εξωτερικών να συμβάλει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, στην γενικώτερη προσπάθεια της κυβέρνησης και του καθενός μας ξεχωριστά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάστασης και την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της υγείας στη χώρα μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!