Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: «Δεν είμαι γάτα» λέει δικηγόρος μετά από λάθος φίλτρο σε ακροαματική διαδικασία στο Zoom
[Protagon]: «Δεν είμαι γάτα» λέει δικηγόρος μετά από λάθος φίλτρο σε ακροαματική διαδικασία στο Zoom

[Protagon]: «Δεν είμαι γάτα» λέει δικηγόρος μετά από λάθος φίλτρο σε ακροαματική διαδικασία στο Zoom

Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει για τα καλά τις τηλεδιασκέψεις στη ζωή μας. Και φυσικά, τον τελευταίο καιρό έχουμε δει δεκάδες αστεία περιστατικά με διάφορες παρεμβάσεις σε σοβαρές συνεδριάσεις ή απλές συνδέσεις που γίνονται μέσω υπολογιστή. Αυτό που δεν είχαμε δει όμως είναι κάποιος να προσπαθεί να πείσει τους άλλους συμμετέχοντες σε μία τηλεδιάσκεψη ότι δεν είναι γάτα!

Ο δικηγόρος Ροντ Πόντον, κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας μέσω Zoom στο Τέξας, ενεργοποίησε κατά λάθος ένα φίλτρο το οποίο τον «μεταμόρφωσε» σε γάτα, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί με αυτή τη μορφή μεταξύ των έκπληκτων συμμετεχόντων που περίμεναν υπομονετικά να το απενεργοποιήσει.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Πόντον δεν ήταν εξοικειωμένος με τα συγκεκριμένα φίλτρα και χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για να το καταφέρει, με τον ίδιο να λέει επανειλημμένα «δεν είμαι γάτα!», τη στιγμή που ο δικαστής, Ρόι Φέργιουσον προσπαθούσε να τον βοηθήσει, αφού πρώτα τον είχε ενημερώσει για το λάθος του: «Πιστεύω πως έχετε ενεργοποιήσει κάποιο φίλτρο στις ρυθμίσεις σας. Το βλέπω πως δεν είστε γάτα».

Ο δικηγόρος προσπαθούσε με τη βοήθεια της βοηθού του να απενεργοποιήσει το φίλτρο, ωστόσο είχε ήδη προλάβει να γίνει viral, καθώς το εν λόγω βίντεο μόνο στο Youtube, το έχουν παρακολουθήσει 3,1 εκατομμύρια χρήστες σε λιγότερες από 24 ώρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!