Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Δεκάδες τα πλαστά πιστοποιητικά στους υγειονομικούς – επιμένει να διαδηλώνει η ΠΟΕΔΗΝ
[Protagon]: Δεκάδες τα πλαστά πιστοποιητικά στους υγειονομικούς – επιμένει να διαδηλώνει η ΠΟΕΔΗΝ

[Protagon]: Δεκάδες τα πλαστά πιστοποιητικά στους υγειονομικούς – επιμένει να διαδηλώνει η ΠΟΕΔΗΝ

Την ώρα που σε εξέλιξη ήταν άλλη μία πορεία της ΠΟΕΔΗΝ στη Θεσσαλονίκη κατά των αναστολών εργασίας όσων υγειονομικών επιμένουν ακόμη να μην εμβολιάζονται, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Γιαννάκος προέβη στην εκτίμηση ότι τα περιστατικά πλαστών πιστοποιητικών σε υγειονομικούς μπορεί να φθάσουν και τα 200!

Οπως έκανε γνωστό, η ΠΟΕΔΗΝ πρότεινε στο υπουργείο Υγείας να υποβληθεί σε τεστ αντισωμάτων το σύνολο των υγειονομικών, να εντοπιστούν ποιοι δεν έχουν αντισώματα ενώ διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού, να ελεγχθούν σε βάθος «και αν βρεθεί ότι έχουν εξαπατήσει το σύστημα, να πάνε σπίτι τους με απόλυση και φυλακή», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», Πέτρος Κετικίδης, αποκάλυψε ότι ένα ακόμη μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ελέγχεται για (τουλάχιστον) τέσσερις περιπτώσεις πλαστών πιστοποιητικών.

Υπενθυμίζεται ότι στο «Γεννηματάς» έχουν τεθεί ήδη σε διαθεσιμότητα μία διοικητική υπάλληλος (η αδελφή εκείνης στον Παλαμά Καρδίτσας) και τρεις νοσηλεύτριες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου για «μαϊμού» πιστοποιητικά.

Σε διαθεσιμότητα επίσης έχει τεθεί γυναίκα γιατρός στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, η οποία φέρεται να πήρε δείγμα από θετικό ασθενή, για τον σύζυγό της, -επίσης γιατρό του νοσοκομείου, προκειμένου να γλιτώσει την αναστολή.

Τρία με τέσσερα είναι τα περιστατικά στην Κοζάνη.

Στην Πάτρα η Εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική έρευνα μετά από προσφυγή του Ιατρικού Συλλόγου της πόλης στο δικαστικό μέγαρο της Πάτρας για όλες τις καταγγελίες που έγιναν τις τελευταίες μέρες και τα πλαστά πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!