Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Χρυσοχοΐδης για αποκαλύψεις «Παραπολιτικών»: Να δώσουν εξηγήσεις οι υπόλογοι
[Protagon]: Χρυσοχοΐδης για αποκαλύψεις «Παραπολιτικών»: Να δώσουν εξηγήσεις οι υπόλογοι

[Protagon]: Χρυσοχοΐδης για αποκαλύψεις «Παραπολιτικών»: Να δώσουν εξηγήσεις οι υπόλογοι

Για αδιανόητες αποκαλύψεις που αφορούν τη λειτουργία ενός παρακράτους έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με αφορμή το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» του Σαββάτου για τη δράση ενός κυκλώματος που είχε καταφέρει να διεισδύσει σε σημαντικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με κεντρικό πρόσωπο μάλιστα τον πρώην υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο.

«Για αυτές τις πράξεις υπάρχουν υπόλογοι που πρέπει να δώσουν εξηγήσεις» είπε και πρόσθεσε ότι «η Ελληνική Δημοκρατία δεν νοείται να έχει σχέση με παρακράτος». Προανήγγειλε ακόμη δράσεις της αστυνομίας που στην πράξη θα εξαρθρώσουν κυκλώματα που αφορούν τη διαφθορά, αλλά και το οργανωμένο έγκλημα.

Σε δηλώσεις του επισήμανε: «Θέλω με την ευκαιρία αυτή και με αφορμή δημοσιεύματα και απομαγνητοφωνημένα κείμενα, στον κεντρικό Τύπο, να πω ότι είναι αδιανόητα αυτά τα οποία γράφονται και αφορούν στη λειτουργία ενός παρακράτους εδώ και αρκετά χρόνια πριν την ανάληψη της εξουσίας από τη σημερινή κυβέρνηση. Ενός παρακράτους που περιλαμβάνει ανήκουστες πράξεις πολιτικών, πολιτών, αλλά και ταυτόχρονα ανώτερων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Θέλω να σας πω ότι για αυτές τις πράξεις υπάρχουν υπόλογοι που πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.

» Σε ό,τι αφορά στην αστυνομία, η ΕΛ.ΑΣ είναι ένα σώμα που υπερασπίζεται τη Δημοκρατία, λειτουργεί στο πλαίσιο του Συντάγματος και σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να ανέχεται να λειτουργεί, εντός της, παρακράτος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!