Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Χατζηδάκης για Τσίπρα: «Οταν το ψέμα γίνεται επιστήμη…»
[Protagon]: Χατζηδάκης για Τσίπρα: «Οταν το ψέμα γίνεται επιστήμη…»

[Protagon]: Χατζηδάκης για Τσίπρα: «Οταν το ψέμα γίνεται επιστήμη…»

Για «μείγμα τοξικότητας και αδίστακτης ψευδολογίας που τον χαρακτηρίζει θα έπρεπε να προκαλεί αντιδράσεις από τα ίδια του τα στελέχη» και μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε «Πινόκιο της πολιτικής ζωής» κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook ο Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή όσα υποστήριξε κατά την παρουσία του στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας. «Οταν το ψέμα γίνεται επιστήμη και χρησιμοποιείται κατ’ επάγγελμα από τον ίδιο τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι θέμα δημοκρατίας!» λέει χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων επισημαίνοντας ότι σύμφωνα πάντα με τον Τσίπρα «οι αυξήσεις της τιμής του ρεύματος, που γίνονται σ’ όλη την Ευρώπη και τον πλανήτη, οφείλονται περίπου σε μένα και την εξυγίανση της ΔΕΗ!».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Κωστής Χατζηδάκης στην ανάρτησή του:

«Εδώ πια δεν είναι θέμα Δεξιάς ή Αριστεράς! Οταν το ψέμα γίνεται επιστήμη και χρησιμοποιείται κατ’ επάγγελμα από τον ίδιο τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι θέμα δημοκρατίας! Αλλά είναι προσβολή και υποτίμηση και των ίδιων των οπαδών του.

Πολλοί θα πουν “τον ξέρουμε τον κ. Τσίπρα. Εχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια”. Οχι! Το πράγμα επιδεινώνεται συνεχώς! Το μείγμα τοξικότητας και αδίστακτης ψευδολογίας που τον χαρακτηρίζει θα έπρεπε να προκαλεί αντιδράσεις από τα ίδια του τα στελέχη. Διότι μετατρέπει ένα μεγάλο κόμμα σε Πινόκιο της πολιτικής ζωής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!